Вести:

Saturday, June 17, 2017

Везе и корени мужеложник - политичарке Ане Брнабић

Saturday, June 17, 2017 | КМ новине 2

Председник Србије Александар Вучић је педер. Предложиће лезбејку Ану Брнабић, држављанку Хрватске, за председника Владе Србије.








Ево како српску премијерку Хрватицу, описује хрватски тисак (штампа). А како би се понашали да премијер Хрватске буде Србин и педер? Радо бисмо Ану поклонили Хрватима, за премијерку. (Текст преузет из Магазина Таблоид)

''Јутарњи лист'', Загреб:

Непознате хрватске везе и коријени најпознатије српске геј политичарке

У својој кући на Крку била је и кад ју је назвао Вучић и рекао: Улазиш у Владу!

Ана Брнабић подријетлом је из Старе Башке на отоку Крку у коју долази сваког љета, а Александар Вучић жели је именовати на чело српске владе

Ана Брнабић љетовала је као и сваке године у својој обитељској кући скровито положеној на улазу у Стару Башку, мало мјесто на крајњем југу отока Крка које не треба мијешати с развиканом Башком јер их дијели највиши врх отока, Обзова. Купала се с друштвом и пријатељима из дјетињства на плажи Почешна недалеко од катнице у којој је проналазила мир. Све док, као у пјесми Партибрејкерса "1000 година", није зазвонио мобител и у Стару Башку дошао "један позив који мења све". А позив је дошао од премијера, али не хрватског, него србијанског, Александра Вучића.

"То је било овдје лани, почетком осмог мјесеца, када је Ана била задњи пут овдје", показује руком њезина сусједа која нас је замолила за дискрецију. "Ту је била кад ју је Вучић касно навечер назвао, биле смо заједно. Исту вечер се спакирала и отишла за Београд."

Исти догађај, актуална србијанска министрица државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић раније је описивала у српским медијима, избјегавајући говорити о детаљима разговора.

"Позвали су ме из кабинета и замолили да се јавим Вучићу. Било је касно навечер, након радног времена, што ми је потврдило да Вучић има радни дан од 12 или више сати. У том тренутку била сам у иноземству, прекинула сам пут, вратила се, видјели смо се сљедеће јутро и кад ми је дао понуду, рекла сам ''да'", рекла је тада у интервјуу за српски Експрес, не откривајући да је заправо била на одмору у обитељској кући на Крку.

Ових дана Ана Брнабић опет је у средишту позорности србијанских медија јер јој је, сада као предсједник Србије, Александар Вучић по свему судећи упутио нови позив, онај да прихвати и функцију премијерке.

Главна кандидаткиња

А док министрица Брнабић размишља, у Србији не престају спекулације о будућем премијеру након што је досадашњи Александар Вучић постао предсједник државе. Главни фаворити су осим Ане Брнабић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и лидер Социјалистичке партије Ивица Дачић. Према писању тиска, за Дачића активно лобирају утјецајни представници Српске православне цркве и његов коалицијски партнер Драган Марковић Палма, који је лаконски поручио да би премијер требао "бити домаћин и нетко тко има дјецу". Дискриминаторска Палмина изјава јасна је порука да дио Србије има проблем с актуалном министрицом Аном Брнабић која се јавно декларирала као хомосексуалка, а није узмањкало ни пребројавања крвних зрнаца, у овом случају - хрватских.

Потенцијална предсједница Владе Србије, Ана Брнабић, доиста има хрватске коријене, а њезини преци живјели су према црквеним књигама у Старој Башки још 1673. године. Нову кућу Брнабића у Старој Башки саградили су дјед и бака 1980. године, а данас је у власништву Ане иако је користе и други чланови обитељи, понајприје старији брат Игор који такођер живи у Београду. На питање како је обитељ доспјела у Београд, сусједи одговарају да је дјед био војно лице па се давно прије избијања Домовинског рата преселио у Србију.

Од Крка до Лондона

Ана Брнабић рођена је у Београду 28. рујна 1975., гдје је завршила основну школу и Пету београдску гимназију. Након средње школе 1994. одлази у САД на Нортхwоод Университy (Мицхиган), гдје 1998. завршава студиј пословне администрације. Школовање наставља у Енглеској, гдје на Университy оф Хулл стјече МБА диплому из маркетинга.

"Живот у Енглеској ме је научио да није срамота радити било који посао. Данас си директор, а сутра, док се снађеш, радиш у кафићу. Док сам била на магистерију у Енглеској, дијелила сам флyере у Лондону за једну школу енглеског језика да бих зарадила пет фунти на сат, а издавала сам и књиге у студентској књижници", испричала је А. Брнабић о својим студентским данима у једном разговору за београдске Новости.

Сусједи у Старој Башки о њој имају само ријечи хвале. Не могу нахвалити "своју" Ану која је уз све завршене школе и успјехе у каријери остала једноставна "цура из села".

"Понаша се најнормалније, увијек прва поздравља, неко вријеме су имали глисер, а посљедњих година вози теренац Тојота РАВ", рекао нам је још један сусјед, Сенад, који се Брнабића сјећа још из дјетињства. "Купали смо се и дружили још као дјеца, свако љето, Ана и Игор, њезин старији брат. Они су 'прва лига' људи, чисти позитивци. Ево, и прошлог љета ме звала на пиво", похвалио се њезин вршњак.

Док је у Старој Башки за вријеме љета била тек "цура из села", Ана Брнабић полако је из Лондона након свеучилишне почела градити политичку каријеру. Још у вријеме студија у Енглеској почела је радити као особа задужена за односе с јавношћу у Српском информацијском центру, којем је главна задаћа била одржавање везе између реформистички настројених странака у Србији с цивилним медијима у Великој Британији. Након повратка у Србију, накратко ради као ПР на Програмима за аграрни развој под окриљем ЕУ, да би потом радила на пројектима УСАИД у Србији. Каријера је касније води у америчку компанију за развој вјетроелектрана Континентал Винд Сербиа, гдје је била директорица све до одласка на министарску функцију.

Паралелно с наведеним, Ана Брнабић била је и друштвено ангажирана као предсједница Управног одбора Националне алијансе за локални економски развој (НАЛЕД), а основала је и води приватну ПЕКСИМ закладу, која стипендира студенте из Србије и Македоније који желе магистрирати на Кембриџу под увјетом да се врате у своју земљу и ставе на располагање државној управи.

Но право је питање зашто је Ана Брнабић, као декларирана припадница ЛГБТ заједнице и присталица реформских странака у Србији, пружила руку Александру Вучићу? Чини се да је дио одговора (и) у томе што је управо Вучић први премијер који је у Србији организирао ЛГБТ параду.
"Имала сам предрасуда према Вучићу док га нисам упознала", изјавила је ових дана Брнабић. "Вучић је човјек који је учинио све што сам очекивала да ће учинити Демократска странка од 2000. наовамо. Питам се је ли могуће да ДС није могао осигурати организацију геј параде? Мени је то невјеројатно. Да ствар буде много, много гора, имали смо изјаве челника ДС-а: Еј, ја сам против тога, ја се ограђујем, ја нисам геј. У Вучићевој влади се нитко није ограђивао, нитко није расправљао, то је људско и уставно право. Како бих вам рекла, то је за мене 'ћао', 'здраво'", поручила је Брнабић која, додајмо, није ни чланица Вучићеве странке.


Завидној каријери унаточ, својевремени избор Ане Брнабић за министрицу државне управе и локалне самоуправе ипак је обиљежила управо њезина сексуална оријентација. Као декларирана припадница ЛГТБ популације, одмах се нашла на удару србијанских медија. Док су српски таблоиди измишљали шашаве наслове попут оног "Откривамо како је министрица смувала рибу"



(www.index.hr)


Српски медији све више шпекулирају о томе како је управо Ана Брнабић нова српска премијерка.

Министрица државне управе и локалне самоуправе у Србији Ана Брнабић у српску владу прошле године ушла је добро ситуирана.

Стан и поткровље на Дедињу вриједни пола милијуна еура. У имовинској картици пријавила је стан и поткровље на Дедињу у Београду величине 328 четворних метара и гаражу на истој адреси. Обје некретнине купила је на кредит 2014. године. Стан је оптерећен хипотеком до отплате кредита.

Некретнине на Крку вриједне више од 300 тисућа еура.

На Крку у Старој Башки је власница наслијеђене простране куће од 167 четворних метара, за коју каже како су је изградили њезини бака и дјед 1980. године. Кућу је наслиједила према договору с обитељи на оставинској расправи.
Уз то, посједује још једну старину површине 30 четворних метара, за коју каже да је "стара и девастирана", али да и она припада обитељи њезина дједа. Вриједност земље на Крку је непозната.


Осим некретнина, Ана Брнабић на Крку посједује и готово 9 тисућа четворних метара земље. Тај податак није наведен у њезиној имовинској картици.

Земља је дио веће парцеле од 21 хектара на којој је планирана изградња једног од највећих развојних пројеката на Крку - пословне зоне. Пословна зона до данас није изграђена.
Ана Брнабић каже како тамошње "земљишне књиге нису десетљећима сређиване" и да је власница земље с више од 25 других власника и насљедника власника.


Њезин брат Игор Брнабић власник је стана од 85 четворних метара на Врачару, опћини која је дио (nајужег дела) града Београда. У том стану је тренутачно приватни дјечји вртић, а вриједност му је око 150 тисућа еура.

Игор Брнабић је и власник куће, без дозволе саграђене и неуписане у земљишне књиге, величине 42 четворна метра у Гроцкој у Србији. Вриједност те некретнине износи око 15 тисућа еура.

Мајка Ане Брнабић, Ружица, власница је куће у Београду величине 103 четворна метра. Кућа има дозволу за градњу, али не и упорабну дозволу, а вриједност јој је око 100 тисућа еура. Ружица Брнабић је власница и парцеле величине 200 четворних метара на којој се налази кућа.
Анин отац, Зоран Брнабић, власник је земљишта величине око 1.900 четворних метара у предграђу Београда, на којем је без дозволе саграђена кућа која никад није укњижена у земљишне књиге. Вриједност земљишта је око 15 тисућа еура.


Вози аутомобил Тоjота РАВ 4 (џип) из 2010. купљен на лизинг. Уз Тоyоту, власница је и Фиата Абартха 595Ц 1.4 Турисмо који је на лизинг купила преко твртке Енергy & Иновејшн прошле године. Вриједност обају возила је око 34 тисуће еура.

Имовина српске министрице Ане Брнабић износи око 829 тисућа еура. Ако се томе придода и оно што њезина најужа обитељ посједује, вриједност прелази милијун и 100 тисућа еура. Министрица Ана Брнабић пријавила је и уштеђевину, но о детаљима се из њезина уреда нису хтјели изјаснити. Од кредита, пријавила је хипотекарни кредит за стан на 30 година и два лизинга за аутомобиле, од којих је онај на Тоyоту већ отплатила. Други кредит за Фиат отплатит ће 2021. године.





Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

2 comments:

  1. Кредит из 2014 вероватно још исплаћује, власник до тада је банка(holder)...

    ReplyDelete
  2. Наравно да се нико у снс није усудио да не призна педербал кад им је запретио. Колико је само људи подмитио да би је изгласали у влади! И то нихје ограђивање, него послушност Богу! Педерастија је грех!

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине