Вести:

субота, 17. јун 2017.

Ухпашен Горан Петровић, двоструки убица са КиМ

субота, 17. јун 2017. | КМ новине 0

Полиција из Врања је у Предејану у четвртак увече ухапсила Горана Петровића (24), са Косова и Метохије осумњиченог да је 4. маја ове године, на путу Бујановац - Кончуљ, код села Турија, из ватреног оружја убио супругу и ташту.





Петровић је ухапшен у четвртак увече код Предејана, након интензивне потраге, а у хапшењу су учествовале заједничке снаге Жандармерије и Полицијске управе у Врању, преноси ОК радио из овог града.

Горан Петровић, Србин са Косова, терети се да је усмртио невенчану супругу Ј. И. (21) и њену мајку Д. И. (42), док је ранио једногодишњу ћеркицу, којој је лекарска помоћ указана у Здравственом центру у Врању одакле је пребачено у Клинички центар у Нишу.

Ова породица пореклом је из околине Гњилана, тачније из села Ранилуг и Пасјане.

Он је спроведен у Окружни затвор у Врању, на основу потернице Вишег суда због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство.

Виши јавни тужилац у Врању Данијела Трајковић каже да је осумњичени ухапшен по потерници и да му је одређен притвор до 30 дана.

ВШТ Врање / Фото: ОК радио
Он је у петак изведен на саслушање судији за претходни поступак, а затим и надлежном тужиоцу који обрађује овај предмет.

Трајковићева наводи да из безбедносних разлога и због интереса истраге не може да јавности да више информација о случају а преноси ОК радио.


Према сазнањима КМ Новина Горан Петровић се извесно време скривао на Косову и Метохији што је мештанима села Могила, у околини Косовске Витине, узроковало страх, узнемирење и огорченост како тврде, несавесним радом локалних полицијских служби.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине