Вести:

Tuesday, March 29, 2016

Славко Никић: Следи грађански рат (ВИДЕО)

Tuesday, March 29, 2016 | КМ новине 2

Удружење српских ветерана и добровољаца одлучило је да окупља будуће добровољце а зашто, Славко Никић говори за КМ Новине. Он се такође осврнуо и на покушај интеграције српског Универзитета у Косовској Митровици.

Славко Никић: Спрема се грађански рат (ВИДЕО)
Славко Никић / Фото: КМ Новине    


Иако каже да би волео да овај пут погреши, Никић тврди да се на простору Србије спрема грађански рат. Он каже да је и 1997. године покушавао да упозори на то али га нису послушали а он није погрешио ни када је упозоравао "злочиначко удружење ДОС" да ће Ђинђић бити убијен.

"Сада са истом том одговорношћу кажем, и поручујем свима који су имале такве планове - овај пут нећемо дати омладину" рекао је Никић објашњавајући за КМ Новине систем регрутације и мобилизације којим ће животи најмлађих бити заштићени.

Никић је поменуо и да се није појавио на последњем митингу Заветника јер су за само 24 часа изгубили његову подршку. Такође, сматра да позив на насилно ружење власти није добар јер би се обновило стање које смо имали 05. октобра заједно са вршљањем страних службе које би опет кројиле судбину српског народа.

Осврћући се на недавне покушаје српске власти да интегрише Универзитет у Косовској Митровици, Никић је рекао да су ветерани спремни да реагују. За сада су спремили допис који ће проследити Влади али да у крајњем случају неће бежати ни од тога да својим животима бране државност на Косову и Метохији.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

2 comments:

  1. Замолио бих гос. Славка Никића да ми каже где је рођен....хвала поздрав

    ReplyDelete
    Replies
    1. Избрисали смо латинични коментар. Подаци се налазе у биографији на његовом сајту.

      Delete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине