Вести:

Wednesday, December 23, 2015

Током примирја у Грачаницу стижу нове иконе

Wednesday, December 23, 2015 | КМ новине 0

Код Немањићке Грачанице мирно. Због радова на Грачаничкој стражи нисмо стигли посмотрити како се креће ниво пуњења погубне бране Ровни.


Током примирја у Грачаницу стижу нове фреске
Одборник Љубомир Брадић
Нема више на стражи Грачаничкој четника, мало је и верника који су на овај начин дошли приложити жртву за опстанак Светиње, али смо данас, с Божијом помоћу, примили четвртог бескућника који је спавао по улици и јавним станицама у заједницу Грачаничких стражара. Нека нас Господ који нас овде сједињује, молитвама свих Светих Његових и верних, научи и како и шта даље…

Грачаници верни одборник Љубомир Брадић не престаје да из манастира Раванице купује и страдалној Грачаници прилаже бројне иконе да јој украси ране на Иконостасу које јој нанеше безбожне власти 31. августа ове године. Иконе Светог Илије и Свете Петке ће ускоро красити Светињу Грачаницу и ободравати верне да умноже трудове на спасавању Светиње Грачанице од потапања које, иако споро напредује, ипак је у току!

… Зато, сви на улицу у уторак на Градски трг у Ваљево од 17:00 часова…


ИстиноЉубље свима Вама!


Извор: ИстиноЉубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине