Вести:

петак, 12. септембар 2014.

Црни аршини ЕУЛЕКС–а против Срба!

петак, 12. септембар 2014. | КМ новине 0

Због чега је ЕУЛЕКС синоним европског безакоња!? Црни аршини  ЕУЛЕКС–а против Срба! ЕУЛЕКС је на Косову и Метохији продужетак НАТО бомбардовања Срба и Србије!

      Одавно би Албанци председници општина Пећ, Липљан, Подујево, Обилић, Приштина… па и амерички генерал комадант сектора ”Исток” и војне базе ”Бондстил” чамили опрвадано у затворима, да је ЕУЛЕКС према њима применио  сценарио који је припремио за привођење садашњег и некадашњег председника општине Зубин Поток Стевана Вуловића и Славише Ристића као и за неоправдано затварање Оливера Ивановића и још четворице Срба из Косовске Митровице.

Док се ови Срби неоправдано и неаргументовано хапсе и затварају, или им се прети привођењем, дотле се наведени Албанци председници општина и амерички генерал  не затварају, а требало би , јер су по ЕУЛЕКС – овом раду за Србе,  итекако одговорни за убиство српске деце у Гораждевцу, убиство 14 српских жетеоца у Старом Грацку, убиство 12 и више од 30  теже и лакше рањених у Ливадицама код Подујева, убиство породице Столић у Вучитрну а амерички генерал би чамио у затвору, по принципу одговорности, јер је из базе ”Бондстил” пуштен ( а не побегао)  албански терориста Фљорим Ејупи који је и ДНК анализом  доказано учествовао у подметању експлозива под аутобус код Ливадица. На, крају и цео ЕУЛЕКС на Косову и Метохији би требало да буде стрпан у затвор или протеран, јер је тог доказаног терористу Ејупија, ослободио и пустио на слободу, након што га је међународни УНМИК – ов суд осудио на основу доказа на 40 година робије због тероризма код Ливадица.

Монтирање  лажних оптужби против Срба и њихово затварање, уз аминовање албанским злочинцима , њихово неодговарање за масовне и појединачне злочине протрив Срба, само је доказ да је ЕУЛЕХ на Косову и Метохији европска и светска логиостичка подршка тероризму и злочинима!

Зашто по принципу одговорности ни у једној општини на Косову и Метохији, где су се догодили наведени и други злочини Албанаца на Србима,  није приведен неки албански председник или амерички генерал у случају терористе Ејупија?

Само зато што је ЕУЛЕХ на Косову И Метохији дошао да застрашује и протерује Србе и што је ЕУЛЕХ продужетак НАТО бомбардовања Срба и Србије  и насилног покушаја отимања Косова и Метохије од Србије!?

Зашто ЕУЛЕХ не подиже оптужнице против Албанаца и њихових локалалних самоуправа за више од 10.000 уништених споменика на више од 280 српских гробља на Косову и Метохији после 1999. године?

Зашто не подиже оптужнице против горе наведених за 155 срушених и запаљених цркава и манастира , као и 12  цркава избрисаних са лица земље?

Срби су после 1999. године протерани из 314 места , где су ту оптужнице ЕУЛЕХ –а за прогонитеље Албанце?

И још много  оправданих српских зашто ЕУЛЕХ – у, симболу европског безакоња на Косову и Метохији и продуженом НАТО злочинцу против Срба и Србије!


Зоран Влашковић



Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине