Вести:

Thursday, June 24, 2021

Реакција на објављивање заставе албанских сепаратиста са КиМ на РТ Војводина

Thursday, June 24, 2021 | Уреднички колегијум 0

Реакција на објављивање заставе албанских сепаратиста са КиМ на РТ Војводина

У тексту под насловом "До краја године слободно кретање радника у "мини Шенгену" (АУДИО)" РТ Војводине је илустрације ради објавила мапу Балкана са заставом албанских сепаратиста на територији јужне српске покрајине.




Након неколико сати илустрација је уклоњена и замењена другом, пригоднијом. Они који су за то време наишли на њу, били су видно огорчени и бурно реаговали али тек на друштвеним мрежама.

Овакви пропусти који већ уморни и исцрпљени народ у Србији додатно муче, постају све чешћи. Ипак, адекватне реакције за сада нема. Треба поменути и то да је за разлику од Јавног сервиса Србије који је много даље отишао у промоцији шиптарског спаратизма блуровањем натписа "Косово је Србија" на дуксерици, затим малтене честитања рођендана Хашиму Тачију као "председнику Косовоа" али и у вестима која де-факто намећу илегалну независност Косова и Метохије као већ готову и прихваћену ствар, покрајински јавни сервис Војводине је доста ређе правио овакве искораке.




Овакве вести се свакако могу повремено срести и у другим медијима, махом анонимних власника али са националном фреквенцијом, где се чак много директније сугеришу ове, према закону Републике Србије, кримналне намере. Оне се накчешће и најдиректније могу видети на телевизијама у америчком власништво као што су "Н1" (Н1) и "Адриа медиа ТВ" (Adria Media TV) као и у другим.

Најгоре од свега јесте што се на тај начин умртвљује отпор сепаратизму и као неминовно намеће илегално, злочиначко отимање Коова и Метохије. Управо смо овог месеца обележили годишњицу прекида НАТО агресије, највећег ратног злочина 20. века, који је допринео оваквом стау. Упркос снази и војној моћи коју Запад има, он је немоћан пред чињеницом да су Косово и Метохија српска змља. Зато се улажу милиони долара да би се поткупили медији, уредници, новинари... који су плаћени управо да би промовисали отимачину и злочин као природну, готову ствар.

А све је врло далеко од тога. На хиљаде српских жртава чезне за правдом, не за прихватањем тог злочина!



http://www.kmnovine.com/p/joe-travel-red-voznje.html



Без обзира на ове очигледне примере непријатељске пропаганде, који не само да су противни новинарској и свакој етици, природном поретку чувека и његовог духа који одбија да с поистовети са било којим а камоли овако масовним злочиним, већ су директно кажњиви према закону Републике Србије јер су препознати као изузетно опасни непријатељски акти, адекватне реакције од званичних органа, институција као ни удружења - нема. 

Они који би требали да реагују као да калкулишу о томе колико користи а колико "штете" може да им нанесе ако се успротиве оваквим подлим подметачинама. Новинари у Србији су се продали, пристали су да и за најмању свот новца издају Косово и Метохију и да промовишу шиптарске, а преко њих америчке интересе у Србији који су уперени директно против државе Србије и српског народа. Управо такво понашање новинара јесте разлог настанка алтернативних медија у Србији па и нашег портала, КМ новина, као јединог слободног медија на КиМ.

Ни у другим браншама се нису нарочито доказали као правдољубиви запосленици којима је пре свега обавеза и у опису радног места да штите државу  ињене интере почев од Уставног суда, преко целокупног правосудног система, полиције, војске, безбедносних служби... па до просветних радника, интелектуалаца који су више квазиелита, све до врха власти који не само да остварује шиптарске и америчке намере већ се потпуно потчинио шиптарским сепаратистима. То сваки пут доказује приликом шиптарским квази-избора када се читав државни апарат Србије мобилише у промоцији, организацији и спровођењу тих квази-избора па чак организује превоз прогнаних Срба који живе широм централне Србије, до гласачких места и то "бесплатно" односно - на терет пореских обвезника, грађана државе Србије.

Треба нагласити да ништа од тога не би било могуће да су новинари остали доследни свом позиву, етици а пре свега законима државе Србије у којој живе и раде! Зато и долази до оваквих подметачина. 

Уреднички колегијум КМ новина

* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

НП ''Отаџбина'': Вучић се не хвали добрим већ што није учинио онo најгoрe пред Куртијем - КМ Новине

НП ''Отаџбина'': Вучић се не хвали добрим већ што није учинио оно најгоре ред Куртијем Председник Србије још каже да је током тих преговора викао на шефа приштинске делегације због чега се искрено каје из чега испада да Председник је разочаран тиме што Приштина неће да спроведе у дело договор о Заједници српских општина.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Нацизам државне телевизије: РТС славио Тачија па се извинио читаоцима - славећи га опет! - КМ Новине

Нацизам државне телевизије: РТС славио Тачија па се извинио читаоцима - славећи га опет! #RTS #Hašim #Tači #rođendan #čestitka Страница "Времеплов" РТС-а подсетила нас је да се "на данашњи дан", 24. априла, родио Хашим Тачи и то уз све почасти које доликују знаменитим личностима.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Канцеларији за КиМ признала да је, са осталим националним медијима, саучесник у шиптарским злочинима - КМ Новине

KancelarijazaKiM #Kancelarija Канцеларији за КиМ признала да је, са осталим националним медијима, саучесник у шиптарским злочинима #Kosovo #Metohija #Mediji #Vesti #Šiptari #Lipljan #Separatisti #Skrnavljenje #Groblje #Srbija #kmnovine Поводом скрнављења српског православног гробља у Липљану, од стране шиптарских екстремиста, Канцеларија за КиМ је издала саопштење у коме осуђује управо медијску политику какву она и остатак Београда воде али без назнака за променом.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине