Вести:

понедељак, 30. децембар 2019.

др Јована Стојковић: Шта смрди у Лекарској комори Србије (ВИДЕО)

понедељак, 30. децембар 2019. | КМ новине 0

Своје последње овогодишње недељно обраћање уживо пратиоцима на Фејсбук страници, др Јована Стојковић, председник Покрета “Живим за Србију”, посветила је срамном суђењу против ње у Лекарској комори.

 #др #Јована #Стојковић#Лекарскa #коморa #Србије

Др Јована је детаљно објаснила зашто јој није дозвољено да буде саслушана на такозваном Суду части, чије је Веће без оправдања хтело да искључи грађане, који су се у великом броју окупили да јој дају подршку.

Она је оштро демантовала наводе појединих медија, по којима њене присталице нису дозволиле да се суђење одржи, подсетивши да је тужилац др Томислав Стевановић покушао да изврши манипулацију тако што је приложио правно ништавно овлашћење да он заступа осталих четворо колега, иако није адвокат и не може да има пуномоћје, чему су се њени адвокати легитимно успротивили.

Др Јована такође је демантовала неистину коју је изнео министар здравља Златибор Лончар – да су чланови Већа били физички нападнути. Да је то неистина, јасно се види и на снимцима са тог догађаја, као што је неистинита и Лончарева тврдња да постоји некакав “антивакцинални лоби” који је наводно ометао суђење.

У другом делу обраћања, др Јована изнела је прегршт доказа, о којима су писали и најутицајнији медији претходних година, за све тврдње за које је оптужена у бесмисленој и нелегитимној пријави Лекарској комори. Она је навела и имена неколико других лекара, који су говорили исто што и она, али су напрасно ућутали када је држава кренула у обрачун са борцима за необавезну вакцинацију.

На крају обраћања, др Стојковић позвала је своје саборце да помогну Покрет “Живим за Србију” донацијама и контактима за потписе, с обзиром на то да је у плану учешће на парламентарним изборима, јер је улазак у Народну скупштину једини начин на који се лоши закони могу мењати. Такође, она је позвала на солидарност са нашом браћом у Црној Гори, са којима се тамошња окупаторска власт немилосрдно обрачунава.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) - КМ Новине

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО) #др #Јована #Стојковић #Суђење #Скандал #Вакацине #Опасност #Здравље Због отривања чињенца и упозоравања јавности на опасност од вакцина, као и залагање за добровољну а не присилну вакцинацију, фармакомафија је покренула поступак против др Јоване Стојковић.ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Др Јована Стојковић позвала да се вакцинашко тирјанство ''приведе познанију права'' (ВИДЕО) - КМ Новине

Др Јована Стојковић позвала да се вакцинашко тирјанство ''приведе познанију права'' (ВИДЕО) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcinacija Др Јована Стојковић позвала да се безумљу фармако-мафије "стане за врат" и да се већ једном "приведе познанију права" како нас је Његош и позвао када се о тирјанству ради.


КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.