Вести:

субота, 28. децембар 2019.

СКАНДАЛ: На суђењу др Јовани Стојковић читали већ откуцани записник (ВИДЕО)

субота, 28. децембар 2019. | Уреднички колегијум 1

Због отривања чињенца и упозоравања јавности на опасност од вакцина, као и залагање за добровољну а не присилну вакцинацију, фармакомафија је покренула поступак против др Јоване Стојковић.

#др #Јована #Стојковић #Суђење #Скандал #Вакацине #Опасност #Здравље
др Јована Стојковић

Низом нетачних, неразумних и очигледно кривотворених чињеница, покренут је поступак против др Јоване Стојковић и то као такав пред "Судом части" са намером одузимања лиценце за рад. То би др Стојковић довела у незавидан економски положај, учинила подложном за блаћење у режимским и таблоидима под контролом страних интересних група које у Србији зарађују на уништавању здравља и експериментисању становништва.

Све то и јесте основна намера креатора овог исценираног суђења које је започето недавно на коме „Судија“ чита већ откуцани и одштампани записник и пре него што су утврђене процесне чињенице за ово суђење.

У том записнику је већ унапред наведено ко има овлашћење за кога, иако се то овлашћење предаје тек у тренутку док он чита ово што је већ откуцано. 

Уз то, у записнику је већ наведено да постоје пуномоћја иако су она, не само тек предата, већ нису ни валидна, нису оверена и дата су лицу које није адвокат. 
Слично је и са одлуком о искључењу јавности. Већ је у том одштампаном записнику написана та донета одлука већа иако поступак управо траје, значи веће тек тада евентуално може да донесе неку одлуку, а овде је већ откуцана одлука и „судија“ је чита.

Да постоји правна држава, да постоји неко ко је збиља државни тужилац у овој земљи, ови људи из овог „већа“ Лекарске коморе би били одмах данас похапшени. Похапшени би били и сви они који су наложили да се овај „записник“ спреми унапред и да се спроводи овај поступак.

Ови и овакви очигледно намештени поступци, са унапред написаним записницима, где се одлучује о томе ко ће да има а ко неће лиценцу за рад у медицинским установама показује сву опасност моћи дате у руке људима који их спроводе а могу да одлучују о томе ко има дозволу државе да нас лечи. То је Вучићева окупирана Србија. 

Иначе, поступак је требао да буде затворен за јавност како се не би видело да је и пресуда унапред припремљена али се група одважних и храбрих људи усудила да не испоштује ту одлуку и ушла да саслуша и сними суђење. Истовремено, то управо показује да је др Јована Стојковић, народски речено, дебело у праву и да је оно што она говори о опасности од вакцина апсолутно тачно а они који на томе зарађују желе да спрече да истина доспе до јавности.

Послушајте, од 11. минута снимка "судија" креће да чита овај већ одштампани записник о нечему што управо траје.


ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:
 







ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) - КМ Новине

ЛИНЧ ФАРМАКОМАФИЈЕ НАД ДР СТОЈКОВИЋ; Мајку вишедетне породице терају са посла (ВИДЕО) #Dr #Jovana #Stojković #Vakcine #Farmakologija #Autizam #Farmakomafija #Srbija Док се режим у својој медијској пародији згражава и лажно брине за жене (углавном СНС "тајкунке"), у исто време фармакомафија спроводи истински линч над угледном лекарком др Јованом Стојковић, која је и поред свих претњи стала у одбрану родитеља да сами одлучују о томе да ли њихово дете треба или не да прими ММР вакцину.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РЕПРЕСИЈА: По тужби заговорника обавезне вакцинације, осуђена др Јована Стојковић - КМ Новине

РЕПРЕСИЈА: По тужби заговорника обавезне вакцинације, осуђена др Јована Стојковић Како су из овог покрета јавили путем званичне Фејсбук стране, коју можете посетити кликом на ОВУ ВЕЗУ⇗, др Стојковић је осуђена због вербалне увреде једног од најгласнијих заговорника присилне вакцинације.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Видовдански протест у Београду - КиМ је Србија - нема референдума, нема предаје! (ВИДЕО) - КМ Новине

Видовдански протест у Београду 2018. (ВИДЕО) Протест против издаје Косова и Метохије и за омогућавање избора хоће ли родитељи да вакцинишу своје дете или не, одржан је на Видовдан испред народне Скупштине у Београду. Скуп је почео у 18. часова а организатори процењују да се окупило око 6 хиљада људи.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КМ Новине: Резултати претраживања за др Јована Стојковић

Вести са Косова и Метохије о Србима





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине