Вести:

уторак, 12. новембар 2019.

Генерал Р. Радиновић: Енергично сам за реинтеграцију КиМ, дакле против ''разграничења'' (ВИДЕО)

уторак, 12. новембар 2019. | КМ новине 0

Четврти округли сто из циклуса под називом "Реинтеграција или разграничење. Разговори о будућности Косова и Метохије" одржан 7. новембра 2019.године у 14 ч, у Свечаној сали Машинског факултета у Београду.

#Kosovo #Metohija #General #Radovan #Radinović #Reintegracija #Razgraničenje
Генерал Радован Радиновић / Фото: NewsFront Србија





Генерал Радован Радиновић, доктор војних наука, односно области методологије војнонаучних истраживања,  и некадашњи начелник Управе за стратегијске студије и политику одбране Савезног министарства одбране СР Југославије.

Говорећи о актуелном политичком проблему Косова и Метохије, генерал Радиновић је рекао да је он "енергично за реинтеграцију , дакле против "разграничења" ". након тога је изнео и аргументе за такав став али и оне против разграничења како се најчешће може чути у медијима на српском језику.

На овом научно-стручном скупу, са нагласкоми на војне аспекте косовско-метохијске кризе, говорили су: генерал Бранко Крга, генерал Радован Радиновић, генерал Синиша Боровић, генерал Божидар Делић.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #General #Radovan #Radinović #Reintegracija #Razgraničenje #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине