Вести:

Friday, September 20, 2019

Шаљива агенција тврди да Милан Радоичић има највећу подршку код Срба на КиМ, медији попаљени!

Friday, September 20, 2019 | КМ новине 1

Наиме, режимски медији, а то су махом они водећи у Србији под актуелним диктаторским режимом, тврде да Милан Радоичић ужива највећу подршку на Косову и Метохији и да "најбоље штити српске интересе".

Милан Радоичић / Фото: Балканска правила











 
Када не би имало катастрофалне последице управо по српске интересе, ово измишљено или наручено "истраживање" би било тек смешно. Ипак, оно то није ни мало.

На овај начин даје се ветар у леђа управо онима који разбијају Косово и Метохију и од њега праве још једну албанску државу на Балкану и то изграђену на несрећи српског народа.

Милан Радоичић је званично потпредседник "Српске листе", коју Срби на Косову и Метохији чешће називају "Шиптарском листом" јер јој то више одговара имајући у виду чињеницу да она заступа сепаратистичке интересе а противи се спрским националним интересима у јужној српској покрајини.
Једна странка која међу Србима "ужива" једино презир тешко би у својим редовима имала човека који ужива толико поштовање у народу. И нема га! Али, све и да постоји неко у тој странци кога би народ како-тако поштовао, то никако не би могао да буде Милан Радоичић. Не само зато што он представља десну руку Александра Вучића у строгој контроли Срба на Косову и Метохији, а кога држите под строгом контролом мимо његове воље сигурно вас неће ни волети ни поштовати, па чак не ни зато што га медији доводе у везу са криминалним структурама које уживају подршку Александра Вучића који наочиглед свих издаје КиМ, већ једноставно зато што Милан Радоичић ни путем медија а ни лично са српским народом нема никакав однос нити му се икада обратио. А без успостављеног односа, није могуће да народ било кога воли, поштује или цени јер просто нема никакав повод за то.

Зна се да је Радоичић водио некакве преговоре са Рамушем Харадинајем али је то било у време када није био потпредседник "Српске листе" а Александар Вучић за медије изјавио да га "не познаје". Јавност никада није сазнала о чему се разговарало али ни један догађај није касније не би могао да послужи као аргумент да се било шта добро за Србе постигло.


Оно што се може видети на терену је, нажалост, све само није добро. Али, онако је како то Вучић хоће - безвољно, клонуло, неспособно да пружи отпор или се одбрани. Па чак ако би вас такав неко волео, било би сасвим очигледно да ту нешто дебело није како ваља.

Даље, анкету је наводно спровео "Косовски Институт за унапређење међуетничких односа" (ИАМН) што је податак који сам по себи ни по чему није логичан, јер такав Институт не постоји! Дакле, медији су без икаквог знања или потврде пренели вест која одговара једино режиму Александра Вучића и то је све!

Нешто слично томе што постоји назива се јесте "Институт за афирмацију међуетничких односа" на чијем се челу налази један од истакнутих шиптарских сепаратиста Фатмир Шехоли.
О њему су прошле године писале Вечерње новости како по налогу из Лондона, односно британске обавештајне службе, ради на формирању политичке странке Срба која би учествовала у раду илегалног парламента шиптарских сепаратиста и била супарник "Српској листи" у издаји Косова и Метохије. Шехоли је то потврдио рекавши да намерава да у тај пројекат укључи чак и "Српску листу". Даљих информација о томе до сада није било.

Занимљиво је да је у протеклих неколико месеци Лондон у више наврата најавио подршку шиптарским сепаратистима па није искључено да је и овај лажирани резултат, а сваки Србин са КиМ ће вам барем ако то анонимно питате, рећи да ово није истина, заправо наручио Лондон. Пре свега јер је управо "Српска листа" учинила највише по питању учвршћивања шиптарске илегалне државе на Косову и Метохији! Ако не они онда остаје сама "Српска листа", односно Александар Вучић, који је то учинио као још један у низу својих преварантских трикова а не смемо губити из вида да су му саветници управо Тони Блер и Амадео Воткинс, незванични краљеви прљаве пропаганде и фабрике лажи. А он то сам никако не би смео јер је Александар Вучић бедна кукаквица.

Опет, оно што је у свему овоме занимљиво јесте то да је управо Фатмир Шехоли са овим његовим фантомским институтом прошле гдине објавио "резултате истраживања" по којима Александар Вучић управља "северном армијом" на Косову и Метохији а постојање те "армије" је заснивао на графиту старом око 7-8 година на коме је приказан генерал Ратко Младић а неко додао натпис "Северна армија" што је иначе термин из навијачких клубова.

Резултат слика за звечан ратко младић

Шехоли је тада рекао да Вучић преко Вулина и његових људи на КиМ врши страховиту тортуру над Србима, што јесте тачно али се о томе могло наћи доста и у медијима управо попут КМ Новине и других алтернативних али се и међу Србима о томе говори. Тада су режимски медији, на опаску да Вучић контролише криминалне структуре и непостојећу "Северну армију" у глас повикали - ако је тако, онда браво Вучићу!

У два наврата српски медији су подржали Шехолија у изношењу његових резултата, међутим, када је Шехоли опширно потврдио да су криминалци са севера Косова а под контролом Александра Вучића, убили Оливера Ивановића а затим преко Марка Ђурића нудили породици покојника 30.000 да ћуте о томе ко је то учинио, настао је мук. 

Питање за режимске медије је: да ли треба веровати и тим наводима Фатмира Шехолија? Јер Милан Радоичић је управо поводом налога за хапшење за наводну умешаност у убиство Оливера Ивановића, био принуђен да напусти Косово и Метохију. Или је баш све фарса? А јесте, баш до краја. Осим мртвих, изданих и понижених Срба, они то остају и даље.




БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗАЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

1 comment:

  1. Појединци овог човека питај кад могу у вц, или кад могу да воде љубав са своје жене. Ово није лаш лично сам се у то уверио. Појединци толико имају страх од овог чобека да је то ван памети.

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.