Вести:

четвртак, 19. септембар 2019.

На паради мужеложника у БГ учествовали и шиптарски сепаратисти!

четвртак, 19. септембар 2019. | КМ новине 0

Иако званично наводе да се залажу за "људске вредности, љубав, толеранцију..."  политика заузима једно од важнијих места у агенди мужеложника!

Фото: ИЛУСТРАЦИЈА






Заговорници развратног и морално извитопереног живота под такозавном агендом "ЛГБТ" промовишу искључиво супротне вредности од оних прокламују, у свим областима живота!

Једна од њих, можда и најважнија, јесте политика. Управо због тога је то заправо врста "службене тајне" која није, у свом правом облику, позната и чак ни већини такозване "ЛГБТ популације" односно особи које заговарају педерастију јер би у том случају схватили да су потпуно злоупотребљени и да, у ствари, не постоји права брига за њих ни код оних који их организују и подстичу.

Тако је ове године на паради мужеложника шетало више особа албанске националности из Албаније али такође и велики број шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије! Њихов тачан број се поуздано не зна али су присуство потврдиле новинарке на друштвеној мрежи Твитер новинарке Наталија Милетић и Магда Јањић једна од уредника портала Вајс (Vice) иначе у власништву некадашњих канадских панкера, јаких заговорника управо промоције педерастије  која агресивно и прекомерно захтвева своја "права" која у Србији и нису угрожена.


На запажање да на фотографији "активиста са Косова" Наталија Милетић одговара: "Било је тако пуно Косовара и Албанаца".



































На запажање једне од учесница у овој преписци да се ради о "акитивсти са Косова" Наталија Милетић одговара: "Било је тако пуно Косовара и Албанаца".

Без икакве сумње наглашавање, уједно и прихватање накарадне, вештачке и непостојеће нације "Косовара" пре свега апострофира "признање" злочиначке шиптарске творевине на простору Косова и Метохије. Tакав став недвосмислено крши Устав РС и Кривични закон Републике Србије који предвиђа да се има казнити сваки грађанин који на било који начин призна капитулацију или окупацију државе или било ког њеног дела и то казном затвора до десет година, па чак и тог кривичног дела у припреми, као што можете и сами да видите из извода тог закона:



Да се ради о прилици која се пре свега користи у политичке сврхе, рекли су сами поборници педерастије. Под насловом "Како српски и "косоварски" ЛГБТ мењају етничке баријере" где портал за промоцију педерастије, пише о сусретима мужеложника албанске и српске националности пре свега у политичком контексту. "чини се да група појединаца игнорише националистичке поделе: ЛГБТ + заједница".

Потенцирајући преко сваке мере локацију у "главном граду Косова", месту где се одвија парада мужеложника, као трг засебне државе, што нема везе са здравим разумом, аутор наводи да је извесни "Александар Савић узео учешће у другом геј прајду организованом у овој земљи".

У тој поворци овај активиста "није као сви остали" ( у шта нема ни мало сумње) "Овај Србин је допутовао из Београда посебно да би подржао своје "косоварскее колеге". Гест солидарности који је далеко од безазленог у земљи у којој тензије са Србијом остају живе, двадесет година након завршетка рата на Косову." Дакле, Србин је добровољно дошао да подржи педере не само у њиховој шетњи већ и на простору који је "некада био део његове земље а сада је то прошлост против чега он нема ништа против, чак насупрот, он томе пружа подршку". Изразито политички акценат покрива сва "угрожена права" мужеложника због којих се иначе (наравно само наводно) организују сви ти маршеви!

То сам и каже када дрско и безобразно наводи "податак" да на Косову живи 90% Албанаца а 5% Срба, а притом "уредно" и већ сасвим одомаћено сакривајући и негирајући чињеницу да је до таквог односа у броју становника дошло не другачије већ албанским геноцидом над Србима путем злочина какви често нису виђени од фашистичке Немачке и Другог светског рата, а по својој суровости и примитивности, чак ни тада већ више одговарају отоманском периоду попут кречане претворене у крематоријум за спаљивање Срба у селу Клечка. Ти су подаци скрајнути, сакривени, занемарени и непожељни. Али свему овоме аутор види кривицу једино у томе што Србија ни "касније није признала самосталност коју је Косово прогласило 2008. године".

Више него симпроматично када се геј агенда посматра у политичком ( како другачије) контексту. Извор: www.lgbti-era.org

Те околности не чуде мужеложнике међу шиптарским сепаратистима јер су "Косоварски активисти дуги низ година повезани се са својим српским колегама", јер имају "исте проблеме". Но, ипак је политика оно што се уздиже изнад њихових заједничких проблема извитоперене природе.

"Са обе стране границе, сагласни су да су везе између косоварске и српске геј заједнице старе, и да их је тешко временски одредити због великог промета активиста".

Савић је потврдио да је сарадња веома развијена: "На пример, када смо учествовали у приштинској геј паради, такође смо одржали радионице за регрутовање младих у наша ЛГБТ удружења".

Чини се непотребним и излишним скренути пажњу на њихово лицемерје али ипак... Доказано је да они који промовишу "љубав, мир, толеранцију..." ни мало се не занимају за део свог, српског, народа који на Косову и Метохији живи у енклавама, својеврсним логорима унутар којих представљају групацију људи најугруженијих права у Европи! Са друге стране, оно што их брине и занима јесте како ће шиптарски педери моћи слободно да шетају улицама иако као такви подржавају злочин против њихове земље и сва она зверства над Србима која су почињена не би ли Срба нестало са Косова и Метохије. Ако не отворено оно ћутањем и непротивљењем. Апсурдно је да Срби долазе, и Албанци са КиМ одлазе, једни код других како би учествовали у "паради поноса", а да баш на тај начин мужеложници из Србије себи приређују највеће могуће понижење и увреду сопственог људског достојанства! Наводно борећи се против насиља, они пружају легитимитет најбруталним злочинима почињеним над њиховом народу по националној и верској припадности.

Наталија Милетић на Твитеру под именом dr mistična dojka

Дакле, ради се о лажној љубави, која није ништа друго до деструкција и то од опште националне опасности.
Криминалне намере и активности, које као што видимо закон јасно препознаје и за њих предвиђа строге казне, морају бити процесуиране и санкционисане по пропису.

Уколико закон важи селективно и систем, односно власт, одлучи да га над некима спроводи а над другима не, примораће све угњетене да закон узму у своје руке а тада ће сама бити крива за немире и насиље које захваљујући томе могу веома лако да избију!



БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗАЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине