Вести:

недеља, 8. септембар 2019.

За норамлизацију односа са албанским сепаратистима на КиМ, потребна је само жртва Америке

недеља, 8. септембар 2019. | Уреднички колегијум 0

Пре неколико дана, тачније 04. септембра, амерички сенатори, демократа Kрис Марти и републиканац Рон Џонсон изјавили су у Приштини да је "потребна жртва обе стране како би се нормализовале односи између Kосова и Србије". Биће да ово није ни мало тачно и да се ради управо о супротном!

 #Kosovo #Metohija #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja  #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti  #Žrtve #Bojkot #Izbori #kmnovine
Америка је стално у прилици да спере своју крваву прошлост али то редовно одбија да учини!


















Пре свега мора се имати на ум чињеница да су се амерички сенатори у Приштини састали са вођама косовских сепаратиста, међу којима је понајвише ратних злочинаца. Наравно да амерички сенатори не само да то знају, већ представљају Владу која је илегални шиптарски тероризам организовала, финансирала и на крају подржала крвавом НАТО агресијом иза које је осим смрти преко 2000 српских цивила, остала трајно загађена животна средина чиме је изазвано на хиљаде случајева канцерогених обољења чија епидемија данас влада у Србији.

Ипак, лицемерје зликовачких изасланика нема никакво ограничење, ни политичко, ни етичко, ни хумано, ни разумно јер су у Србији после пуча 5. октобра, који су такође они финансирали, успели да у свим институцијама наметну сопствене људе и оне који ће радити искључиво у њихову корист! Због тога се и  не устручавају да "нагласе важност наставка дијалога и користи постизања споразума између Kосова и Србије".

Демократа Kрис Марти је рекао је да се "две земље морају жртвовати како би постигле споразум који би резултирао нормализацијом односа међу њима", преносе медији, нажалост, такође под њиховом контролом и на њиховом (америчком) платном списку.

„Очекујемо да ће дијалог бити смислен и плодоносан, што значи да обе стране морају разумети да је жртва потребна како би се нормализовали односи између ове две државе и како би обе земље могле да се окрену расту своје економије“, рекао је Марфи.

Шиптари знају коме дугују захвалност! Једнострана решења, нарочито злочини какав су починили САД/НАТО над Србијом, никада не могу да донесу трајни мир - чак и када би то било у нечијем интересу, а није!








Пре свега, Косово и Метохија нису никаква држава већ окупирана српска покрајина, односно, илегална НАТО творевина безбедна једино за злочине над Србима и промет наркотика. Дакле, промоцијом силеџијских захтева Марфи је потврдио агресивну политику своје земље према Србији и ојачао непријатељство које деценијама гаје без икаквог стварног повода осим својих империјалистичких циљева који свакако нису ни легални ни легитимни.

Према њему, споразум ће имати позитивне економске и политичке користи за "обе земље". Обећања оваквог типа су стандардна али и лажна. Она се увек и увек односе искључиво на оне људе који спроводе амерички план и једино ти људи осете "благодат економског препорода" јер буду плаћени за илегалан и прљав посао који обављају по плану америчке владе.

Републиканац Рон Џонсон говорећи о сепаратистичким квази-изборима 6. октобра, рекао је да очекују да ће се "добра пракса слободних избора" наставити и прве недеље у октобру.

Кад Америка успостави "слободу и демократију"
„Становници Kосова ће 6.октобра гласати на веома важним изборима. То је оно што покреће грађане да изађу и искажу вољу. Kосово има традицију слободних и поштених избора и очекујемо да се то настави. Охрабрујемо цело друштво да гласа“, рекао је Џонсон.

Невероватна и безочна лаж америчког сенатора! Наравно, невероватно само ако је неко уопште од њих и очекивао искреност и демократију у смислу у коме је декларативно заступају.  Они, Америка у овом случају, који су бомбама, агресијом и серијом ратних и послератних злочина (а умешани су у сваки већи злочин против Срба од терористичког напада на аутобус Ниш-експреса у Ливадицама код Подујева, до погрома 17. марта, затим самопроглашења лажне "независности" на Косову и Метохији и тако даље, и тако даље...) креирали стање у коме су косовски Албанци створили језгро исламских терориста у покрајини, и не могу да чине ништа друго осим злочина све док не промене актуелну политику према Србији! Демократија је само параван за огроман број међународних злочина на Косову и Метохији и крвави биланс броја жртава који је управо таквом "демократијом" све већи! Што се тиче "традиције слободних и поштених избора" она не само да не постоји већ су заједничком, координираном акцијом, представници САД, ЕУ, ОЕБС-а али чак и издајничких представника власти у Влади Србије, у потпуности опструирали изборни процес на северу Косова и Метохије који су Срби успешно бојкотовали 2013. године. О томе можете видети и више него довољно у документарном филму "Бојкот народа":

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


Да ли је потребан било какав коментар који би даље доказао зликовачке и сасвим јасне непријатељске намере ових америчких представника? Свакако да не. Ипак, ми ћемо још мало разјаснити читаву ситуацију и понудити идеје које ће донети трајни мир.

Пре свега, обичај је да она страна која је направила највише проблема, буде та која ће надокнадити штету коју је изазвала. Јесу ли то Срби? Наравно да нису. Срби су једино бранили своју земљу и свој народ, онако како би то свако чинио да је нападнут било изнутра или споља. А Срби су, подсећамо, нападнути и изнутра од шиптарских сепаратиста, али касније и споља од НАТО пакта, знамо већ - потпуно илегално, и то је створило читав проблем.

Дакле, то значи не само да не треба, већ Срби не смеју да попуштају! На тај начин би помогли и промовисали пре свега тероризам и његова средства, односно злочине, као легитимне политичке потезе! Наиме, шиптарске оружане терористичке јединице изазвале су више оружаних сукоба, нападе на јединице и патроле регуларне полиције, киднаповање и отмице цивила ради застрашивања и трговине на црно њиховим органима или вршења ужасних злочина над њима попут оних у кречанама села Клечка. Починиоци тих злочина су управо "представници албанске власти" на Косову и Метохији. Попуштањем њима директно би се промовисала управо њихова средства и методе за постизање националних, односно националистичких и сепаратистичких циљева било где у свету!

Мапа сепаратистичких покрета у свету. Само у Србији их је три, Албанци са КиМ, Муслимани Рашке области и махом про-западно оријентисани/плаћени Срби из Војводине а сумња се на још нека подручја.

Даље, таквим "попуштањем" би се дао пристанак једне државе, односно Србије, да на њеној територији може да важи оно што Међународно право строго забрањује када говори о праву на  "самоопредељење". То право се односи на народ на одређеној територији који нема своју државу а угњетаван је, забрањени су му језик и писмо, култура, обичаји, вера... Ништа од тога део албанског народа на Косову и Метохији не испуњава јер знамо да њихова права не само да нису била угрожена већ су их на КиМ упражњавали много више и имали много више слободе у својој матичној држави. Такође, чињеница да Албанци имају матичну државу, оспорава било какво право на самоопредељење према свим међународним правним нормама! Било каквим попуштањем српска страна би прекршила Међународно право и то би, поред осталих преседана и јединствених насилних "решења", био једини пут да једна држава то чини на сопствену штету!

Империјалистички, што значи дословце и злочиначки интереси Америчке владе, видљиви су у сваком гесту ове двојице сенатора. Не само у Србији већ и у најотворенијој фашистички настројеној држави - Украјини, где су уз помоћ Америке тамошњи екстремисти напали и извршили ужасне злочине над својим становништвом само зато што је руског порекла. Касније су, попут Шиптара на Косову и Метохији и према инструкцијама истог ментора - Америке, за те нападе оптужили цивилно становништво и натерали га да се брани како не би било истребљено. Рат се до данас наставља а најважнија улога тог крвавог сукоба јесте да омогући Американцима што ближи војни приступ Русији. Циљ је војни напад, агресија и коначна окупација и нестанак Русије, како то са великим успехом већ чине у Србији. А ова двојица америчких сератора, Џонсон и Марфи, ће ове недеље такође посетити и остатак Србије као и Украјину.

Све ово недвосмислено нам говори да уколико се заиста жели постићи трајни мир, неопходно је да Америка поднесе жртву и то племениту - да жртвује сопствене лажи!

Треба почети од америчког председника с краја 90-тих, Била Клинтона, и "жртвовати" односно привести правди њега и његових најближих сарадника - Медлин Олбрајт и НАТО генерала Веслија Кларка, затим Тонија Блера, Џејми Шеја, и свих других високих НАТО службеника али и официра и војника који су извршавали злочине над Србима. Било који напад на Србију током НАТО агресије представља ратни злочин јер је сама агресија била илегална! Након предаје свих одговорних и свих ратних злочинаца, мора се приступити надокнади материјалне штете, чишћењу радиоактивних и отровних садржаја и касетних бомби заосталих након агресије, као и потпуно бесплатно лечење особа оболелих од карцинома за које се докаже да су њихову болест изазвали пројектили са осиромашеним уранијомом и други радиокативни садржај.

Албански натпис у знак захвалности злочинцима за почињену агресију




Када "жртвује", односно принесе правди своје злочинце, Америка мора да омогући приступ свим информацијама које Вашингтон поседује и у комбинацији са српским и другим изворима који могу да потврде ратне злочине, казнити европске, затим албанске сепаратисте али и Албанце из њихове матичне државе који су учествовали у рату против Србије током НАТО агресије па на крају и све оне политичаре и припаднике медија и Невладиних организација који су пружали било какву подршку албанском сепаратизму, њиховим/САД/НАТО/ЕУ злочинима као и директном кршењу Међународног и домаћег права. Затим да Косово и Метохију напусте НАТО окупаторске снаге и да се, према важећем Уставу Републике Србије, врате српске војне и полицијске снаге у броју који ће осигурати мир на овом простору. А знамо да су Косово и Метохија за све, па и за Србе, били једино безбедни онда када су тај мир чували припадници српских војних и полицијских снага.

Само и једино таквом политиком и таквим поступцима САД, се може доћи до трајног мира и економског опоравка Србије а тиме и Косова и Метохије. Све остало су лажи, лицемерје и стварање услова за један нови оружани сукоб у коме ће се Срби борити да се врате и да ослободе своју окупирану територију па кад год дошао тренутак за то.

Све ово није реално у овом тренутку јер до мира на овом простору Америци није стало уопште. Али то не значи да не можемо ништа, напротив, можемо и то много:

БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗАЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja  #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti  #Žrtve #Bojkot #Izbori #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине