Вести:

петак, 6. септембар 2019.

Шиптарска полиција пред утакмицу ухапсила Чехе са дроном и заставом ''Косово је Србско''

петак, 6. септембар 2019. | КМ новине 0

Како јавља шиптарски портал са КиМ "Индекс онлајн" такозвана "Косовска полиција притворила је осам држављана Чешке који су планирали да сутра подигну застсву са натписом „Косово је Србија“ на стадиону током фудбалске утакмице између илегалне творевине "републике Косово" и Чешке.

#Kosovo #Metohija #Česi #Hapšenje #Zastava #Utakmica #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Захваљујући будности регионалне полиције Урошевца, омогућено је њихово притварање у застави, а опрема и заставе са натписима заплењена.

Такозвана "косовска полиција" је потврдила да је притворено осам особа, од тога шест мушкараца и две женске особе. Један од Чеха има држављанство Србије.



Шиптари са поносом истичу заставу са натписом "НЕМА ПРЕДАЈЕ"



Натпис који ће их увек подсећати ЧИЈИ СУ КОСОВО И МЕТОХИЈА!



Сумњив чак и прибор за ЛИЧНУ ХИГИЈЕНУ.




Дрон, сличан оном са којим су Шиптари изазвали инцидент на стадиону у Београду 2015. године.









Такозвана "косовска полиција" је ово оценила као свој "огроман успех" јер је спречена провокација која је могла да створи пуно проблема на стадиону Фадиљ Вокри у Приштини.

Ти исти шиптарски медији бранили су инцидент који су екстремни шиптарски сепаратисти на истоветни начин изазвали на стадиону у Београду и додатно изазвали инциденте на Косову и Метохији када је нападнуто више Срба и уништено више покретне и непокретне имовине у српском власништву. Уобичајено је да када се на шиптарске провокације одговори истом мером да то буде проглашено за злочин а да се њихови злочини оправдају разноразним бесмисленим лажима и нељудским измишљотинама. 

Нешто касније шиптарски портал иде дотле да је хуманитарне активности на почетку нове школске године, по којима су Чеси годинама уназад познати - представи као "маску" за наводно планирани инцидент и надлетање стадиона дроном са заставом.

Овај шиптарски портал пише: "Чешки навијачи, који су планирали полетање беспилотних летелица у Приштини, имали су специјалну мисију на Косову" имлицирајући да су Чеси своје активности користили за прикривање "главног догађаја". Међутим, једина "специјална мисија" била је подела хуманитарне помоћи српској деци што и сами кажу "Ова група навијача задржала се данас у селима око Гњилана, где су поделили помоћ српској деци. Они су такође обишли општину Штрпце са већинским српским становништвом" што све јесте тачно и коректно осим изазивања напетости и новог таласа мржње коју обично прати насиље над Србима на Косову и Метохији.

Овај портал потврђује и колико су све активности усмерене ка Србима, па чак и подела хуманитарне помоћи, под будном пажњом" сепаратистичких квази-институција! Оних у чији систем нас гура Влада Републике Србије на челу са Александром Вучићем и његовом издајничком "Српском листом" на терену!



БОЈКОТ ШИПТАРСКИХ КВАЗИ-ИЗБОРА ЈЕ ЈЕДИНИ ПУТ И ИЗАЛАЗ ЗА СРПСКИ НАРОД И СРПСКО КОСОВО И МЕТОХИЈУ! 







КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

#Kosovo #Metohija #Bojkot #Izbori #Separatisti #Zločin #Ustav #SRBIJA #Izdaja #Kradja #Šiptari #Mediji #Propaganda #Vesti #Separatisti #Žrtve #kmnovine

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине