Вести:

уторак, 7. мај 2019.

Полиција без најаве упала у редакцију ''Магазина Таблоид'' и запленила имовину! (ВИДЕО)

уторак, 7. мај 2019. | КМ новине 0

Припадници МУП-а и приватни извршитељи без икакве најаве бесправно упали у редакцију Магазина Таблоид и запленили опрему којом се овај магазин служи у свом раду.

#Magazin #Tabloid #Policija #Izvršitelji #Fašisti #Nacisti #Zločin #Vučić









Три полицијска возила и марица са више лица, углавном из криминогене средине, по усменом налогу и без икаквог легалног основа, упали су у редакцију "Магазина Таблоид" и применом силе запленили непокретну имовину овог листа. Што је још горе, заплењена је имовина листа а према одлуци Суда која се односи на пресуду у случају сасвим другог преузећа, чији се запослени сада налазе у овој редакцији. Овако бестидну, беспризорну, криминогену одлуку спроводе људи из најближегокружења  а у овом случају је то његов кум Никола Петровић. 

Александар Вучић се не либи да сваког свог неистомишљеника назове криминалцем и фашистом док он сам на терену, са својим сарадницима, предузима конкретне мафијашке, криминалне и потезе својствене управо фашистичким режимама.

Како је у најбољим односима са директним наследицима фашизма, тачније подређен је Ангели Меркел, администрацији Била Клинтона и другим нео-нацистичким режимима, а сам се диви турском цару Мурату убијеном од руке српског витеза на поу Косову, могуће је очекивати да ће након овог потеза режим на чијем је челу Александар Вучић еволуирати у диктаторски режим који по први пут у новијој светској историји прибегава бруталним методама азијатских крволочника из древне историје.

Сви који желе да помогну рад "Магазина Таблоид" то могу уплатом на жиро рачун:

"Слободна штампа" доо,
текући рачун бр: 285-2031000000588-89, Sberbank, Београд

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине