Вести:

уторак, 7. мај 2019.

Шиптарски сепаратисти усвојили једнострану, анти-српску резолуцију о злочинима попут ЕУ

уторак, 7. мај 2019. | Уреднички колегијум 0

"Ад хок комисија" илегалне "скупштине" косовских сепаратиста, усвојила је данас нацрт резолуције о „осуди геноцида, злочина против човечности и ратних злочина бившег државног режима Србије на Kосову“, преносе шиптарски портали. 

#Kosovo #Metohija #Okupacija #Srbija #Šiptari #Zločini #Albanci
Сепаратистичка "скупштина" / Илустарција: КМ новине







На седници комисије, посланик екстремног крила албанских сецесиониста, покрета "Самоопредељење" Сами Kуртеши говорио је и о јучерашњој иницијативи такозваног "председника" илегалне "скупштине" косовских сепаратиста Kадрија Весељија о формирању „међународног суда за злочине које је Србија починила током рата на Kосову“.

Иначе, Кадри Весељи је један од кључних људи злочиначке "УЋК" која је починила најмонструозније злочине над Србима. Весељи је чак две деценије први обавештајац међу Шиптарима. Завршио је курсеве терористичке обуке у Албанији, Немачкој и Швајцарској, а сумња се да и данас контролише токове новца на KиМ, криминал, трговину дрогом, нафтом, као и да је одговорна за бројне ликвидације, наводе добро информисани медији.


УЋК терористи - Кадри Весељи (доле) и Хашим Тачи (лево) са Адемом Јашаријем (у средини) злогласним бандитом кога је због погибије у акцији српских полицајаца против шиптарских терориста, ова група означила као свог хероја.

Екстремизам и заслепљеност мржњом виде се и овај пут. Не само да су задовољни резолуцијом која осуђује махом непостојеће и измишљене злочине редовних полицијских и војних снага Србије, у шта убрајају убијене током акција против терориста, већ им ни она није довољна.
Још један од пос
ланика илегалне "Скупштине" иступио је са ставом који негира не само злочине шиптарских екстремиста, већ и злочиначку НАТО агресију али и медијску пропаганду против Срба и сматра да све то још увек није довољно.

„Kада ми унутар осудимо злочине Србије на Kосову, можда ће се отворити ухо странцима.“, рекао је између осталог Шерифи.
За модел ове резолуције узета резолуција Европског парламента која се односи на Сребреницу а такође агресивно заступа лажне медијске наводе о наводном "геноциду" који су Срби починили.

Ова екстремна анти-српска политика не само Шиптара већ и других са поднебља које су ослобађали и вековима насељавали Срби, нарочито у западним деловима своје земље, одраз је екстремне мржње и алармира здраву памет указујући на неопходност борбе против лажи! Сви они, који су заправо предњачили у злочинима а на које свет упорно остаје слеп по правилу "ако су српске, онда су жртве оправдане и треба их прећутати" наставиће са тако злочиначким односом према Србима јер им је то једино оправдање за масовне злочине које су чинили против српског народа!

Њихов злочин, захваљујући још увек јакој анти-српској хистерији и пропаганди у свету, да би био оправдан нужно је истицати и овако фанатично забрањивати сваку реч која њихове лажи руши као кула од карата! Управо је то рецепт за стицање српске слободе и прекид окупације - истина и само истина!

Шта Срби могу против тога? Пре свега да напусте све сепаратистичке квази-институције, којима дају легитимитет својим присуством и да тако покажу да Шиптари своју срећу неправедно граде на истицању измишљених српских злочина а прикривању својих који су по монструозности једини равни злогласним нацистичким концентрационим логорима!



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине