Вести:

недеља, 12. мај 2019.

Харадинај стао у заштиту својих Срба

недеља, 12. мај 2019. | КМ новине 0

Рамуш Харадинај, одговоран за бројне злочине над Србима, реаговао је након што су заустављен његови "саветници" Срђан Јовановић и и Срећко Спасић, на административном прелазу Бела Земља.

#Ramuš #Haradinaj #Kosovo #Metohija #Srbija #Srbi #Izdajnici #Hapšenje
Илустрација: КМ новине






Харадинај је без устручавања ово назвао континуираном злоупотребом од стране српских власти и "агресијом" према аепаратистима на Kосову и Метохији.

Између осталог огласио се и на Твитеру:




Иако је Харадинај рекао да се "агресивна политика Србије није зауставила и да српске власти спречавају нормализацију односа“, он и не помиње раскидање коалиције са Александром Вучићем и његовом "Српском листом"⇗.

Таакође, ни Вучићева"Српска листа" није ни једанпут поменула раскидање коалиције и прекид својих илегалних и противуставних активности путем сарадње са шиптарским сепаратистичким властима.

Све ово указује на то да се ради о обичној политичкој ујдурми и договору двеју страна, или макар великој међусобној толеранцији која долази од постојања огромног интереса двеју страна. Који би то интереси били, ако се да наслутити у оба случаја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нису Срби, већ Несрби, блиски Харадинају - КМ Новине

Под сензационалистичким али и изузетно увредљивим насловом "Срби ближи Харадинају" неки српски медији објавили су вест да ће формирање такозване "владе" шиптарских сепаратиста у Приштини помоћи Срби и то - подржавајући блок који предводи Рамуш Харадинај.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине