Вести:

четвртак, 16. мај 2019.

Клинтон у ''УЋК'' 1999. слао убице Срба на Косово и Метохију

четвртак, 16. мај 2019. | КМ новине 0

Амерички експерт објашањава да су функционери Стејт департмента директно управљали својим специјалцима и тако вукли конце и контролисали ситуацију на Kосову и Метохији и остатку Балкана.


 
  • Бивши амерички председник Бил Kлинтон имао је 1998. и 1999. године најмање 400 својих убица, војних специјалаца на Kосову који су се борили на страни терористичке "ОВK", преносе београдски медији.

Атлантска бригада

Ово тврди амерички политиколог Фил Батлер, који каже да има много доказа да је Вашингтон логистички и финансијски помогао шиптарским терористима на Kосову, иако америчка администрација и данас негира своју директну умешаност. Батлер додаје и да је овај модел "помоћи" потом пресликан и у Украјини, Либији, Сирији...

Амерички експерт објашњава да су функционери Стејт департмента директно управљали својим специјалцима и тако вукли конце и контролисали ситуацију на Косову и Балкану.

Политиколог Фил Батлер
- Поуздано знамо да су код нас тајно обучени побуњеници одиграли кључну улогу у фрагментирању регије преко организације познате као Атлантска бригада, која се борила у рату на Kосову на страни такозване "Ослободилачке војске Kосова" (ОВK). Та бригада бројала је око 400 наоружаних бораца... Пронашао сам податке о Французу који је тренирао Атлантску бригаду, а то што се десило на Kосову и те како подсећа касније на Украјину, Либију и Сирију. Видите "обрасце" који нас воде до истине. Стравична стратишта легитимне државе Југославије служила су за улагање у поделу преосталих комада земље уз помоћ америчких председника, британских господара и немачких индустријалаца. Такозвана Атлантска бригада деловала је у разним посредничким ратовима на Балкану, а важни припадници су јој били смртоносне убице из иностранства. Амерички функционери у врху су их добро познавали и управљајући њима вукли су конце и на Kосову и широм Балкана - истиче Батлер.

Према његовим речима, Југославија је постала прототип и пример за деловање у Авганистану и Ираку и на другим кризним жариштима.
- Имена Меделин Олбрајт, Хавијер Солане, генерала Веслија Kларка и других и даље се такође спомињу. У бившој Југославији они су пријатељи кључних играча у владама и дословно су све испланирали и претворили народе и земље у инвестициони "елдорадо." Прича о геноциду у име демократије је престрашна - подвлачи Батлер.
Генерал Владимир Лазаревић, коментаришући тврдње америчког стручњака, каже да ово не треба никога да изненађује.

- Знам сасвим сигурно да су припадници специјалних снага САД, Британије, Немачке и других држава и пре агресије на нашу државу обучавали албанске терористе у десетак кампова широм Албаније, као и у Европи. Значајан број њих био је у улози инструктора терористичке пешадије за све време копнених напада преко наше државне границе.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Никад нас неће волети они који су покушали да нас униште - КМ Новине

Никада ни за један злочин, ни за једно убиство, ни за једну смрт, било кога и било где, нисам био ни оптужен, ни суђен ни осуђен. #General #Lazarević #Heroj #rat #NATO #Agresija #Skot #Amerika Нека је на част и тим људима који себе зову новинарима, и редакцијама, и медијима који су објавили као сензацију да је наводни ратни злочинац био на челу поворке нишког „Бесмртног пука".





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине