Вести:

Saturday, May 11, 2019

Србину у сепаратистичком затвору продужен пртвор а да нису обављене ни предистражне радње

Saturday, May 11, 2019 | КМ новине 0

Такозвано "Посебно веће"сепаратистичког "Основног суда" У Приштини продужило је притвор Златану Kрстићу за још два месеца.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Priština #Separatisti #Sud #Srbi
Дејан Васић





 
Kрстић је ухапшен 12. априла ове године у Урошецу када је долазио да регулише документа.


Осумњичен је да је са групом полицајаца учествовао у убиству и малтретирању  чланова породице Нуха из Неродимља и протеривању те породице. Kрстић од седамдесетих година не живи на Kосмету и према твдрњи његовог браниоца Дејана Васића у време рата није живео на Kосмету.

“Одлука судског већа је незаконита јер Златан није дужан да у затвору чека да неко докаже сумње против њега“ рекао је за телевизију "Мост" адвокат Дејан Васић.

Он објашњава да  у његовој пракси није забележено да за месец дана од када је Kрстић у притвору није обављена ниједна истражна радња да би се утврдиле сумње које против њега постоје.

“Тужилац је могао барем да саслуша њега а ако не онда је могао да саслуша пет сведока колико тврди да има за непуна два радна дана . Он то није урадио и сматрам да је ова одлука са те стране незаконита“, рекао је Васић.

Адвокат је најавио да ће у понедељак уложити жалбу на решење и изр
азио наду да ће Kрстићу бити дозвољено да се брани са слободе.



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: ТВ Мост    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине