Вести:

четвртак, 18. април 2019.

Шиптарским аутобусима на Вучићев митинг (ВИДЕО)

четвртак, 18. април 2019. | КМ новине 3

Недавно је по налогу Вучићеве странке готово свим аутобуским превозницима у Београду било забрањено да превозе организоване туре ка Београду, јер се 13. априла одржавао анти-диктаторски протест. Подсећамо како изгледа када Вучиће себи организује подршку за протест.

#Vučić #Miting #Autobus #Ucena #Primoravanje #Mito #Šiptari #Podrška #Kosovo #Metohija
"Слободна вожња" на албанском

Реципроцитет је још једна од собина које одликују диктаторске режиме па тако и овај Вучићев који је још увек актуелан у Србији.

Када пред камерама треба да покаже како има подршку, за Вучића нема препреке. Тако је током своје последње посете Косову и Метохији, септембра прошле године, Вучић преко својих послушника изнајмио на десетине шиптарских аутобуса како би довео што више народа у Косовску Митровицу. Ово је први пут да објављујемо снимак од тог дана.

Лица су била невољна, смркнута, пониженог израза. Јасно је да за сваку своју подршку Вучић мора да плати, уцени или застраши грађане.

Он све то не плаћа својим, већ новцем преосталим од бескрупулозних пљачки грађана Србије. Дошло је време да се грађани организују и овај пут бесплатно помогну Вучићу у најтежој и најболнијој одлуци коју треба да донесе. Да под полицијском пратњом - заувек оде са власти!

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

3 коментара:

  1. Напред Србијо у нове победе.Живела Србија.

    ОдговориИзбриши
  2. Питаће вас унуци са чим су били сендвичи!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.