Вести:

уторак, 4. децембар 2018.

Милован Бркић: Страшно буђење

уторак, 4. децембар 2018. | КМ новине 0

Грађани се дижу све чешће на ноге, протестују. У Пољској, у Румунији, Чешкој, у Мађарској, Словачкој, Маћедонији...

#Milovan_Brkić #Magazin_Tabloid #Vučić #Srbija #Režiim #Mafija
Милован Бркић

Пише: Милован Бркић, уредник Магазина Таблоид



Три милиона њих се дигло у Бугарској, стотине хиљада их је на улицама у Грчкој, демонстрирају и у Ердогановој поробљеној Турској, хиљаде грађана у Тирани тражи оставку и затвор за Еди Раму, у Приштини су на улицама због Хашима Тачија. У најсрећнијој земљу, у Холандији, буни се стотине хиљада грађана, улице Москве су пуне демонстраната које полиција сурово пребија, али они стоје постојано.

И Немци све чешће излазе масовно на улице, ишту главу канцеларке Меркел... Побуњени траже да им се врате одузета права и слободе које су деценијама раније освојене, да могу да живе као људска бића, а не као понизни грађани. Слобода се мора освајати, и никог од њих не плаши могућност да буде убијен, премлаћен, ухапшен, што се догађа приликом сваког протеста.

Демонстранти у Француској поставили су у недељу, 25 новембра, гиљотину на тргу, да подсете председника Макрона како пролази владар који заборави да је само представник народа, а не његов господар.

Свуда грми и земља се тресе, ал' се Срби дићи не смедоше!



ЧИТАЈТЕ "МАГАЗИН ТАБЛОИД"

http://www.magazin-tabloid.com/casopis/


У Kрушевцу је крвнички претучен један од вођа покрета Спас за Србију, по у унапред припремљеном сценарију. Уцењени нападачи су брзо приведени судији, па у затвор, а тамо им је на добром обављеном послу, честитао управник затвора, бивши полицајац, кум Бате Сантоса.

У свакој другој земљи, опозиција би позвала грађане на протест, изашло би стотине хиљада, да пошаљу поруку власти. Али, Драган Ђилас, кључни човек овог, наводно опозиционог покрета, послао је вођи поруку да му је и даље покоран, да неће гласа пустити! Само је у овој земљи могуће да опозицију предводи човек свињске психологије, човек најнижих моралних својстава, који личи на крадљивца кокошака. Шта власт још треба да нам уреди, да би он, власник неколико стотина милиона опљачканих евра, позвао грађане на штрајк, на протесте?

Шта се то догодило Србији и њеним грађанима?

За време Милошевићеве владавине, која је срушена побуном грађана, само је у Београду било неколико стотина хиљада устаника, грађани су протествовали у скоро сваком граду. Полиција је била брутална, падале су главе...

Kада је запад инсталирао ДОС на власти, Срби су утихнули. Само је замењена власт.

Данас Запад шаље поруку да ће заменити власт у неким балканским државама, да ће ухапсити ратне злочинце, нарко мафијаше.

Сневеселио се и српски председник Вучић. Жорж Сорош, берзански манипулант, углавном парама УСАД-а инсталирао је диктаторе широм Европе, у намери да је трећесветизује и насели исламским мигрантима, да сви постанемо гоје.

Руски председник Путин је уздржан. Ништа га не занима, што доказује и смрт начелника војнообавештајне службе у његовом кабинету, који је тражио присуство његове земље на Балкану. И његов претходник је исто завршио.

Очигледно се нешто дешава, почев од повратка Тодорића у Хрватску, па до масовних побуна грађана на Балкану.

Председник Вучић храбри сарадник само да дочекају да се крајем децембра амбасадор Kајл Скот врати у Вашингтон, истиче му мандат! И биће све у реду. Тако поручује Сорош.

Србија је опкољена, на коленима је. УНИЦЕФ тврди да је 30 одсто деце у Србији гладно, а београдски градоначелник Весић одваја 3,5 милиона евра за новогодишњу расвету. Нека деца гладују док бљешти светло да окићених стубова! Српска власт је огрезла у злу, у неморалу. Српски председник размишља о оставци, али је сигурно не сме дати. Он је истурен од неколико десетина мафијашких породица, да прими ударац, уместо њих. Он ће погинути први, да они ускликну како су били приморани да га следе, или оде глава, што је чиста лаж.

Данас никога Вучић ни из СНС-а ни из власти не може да смени! Председник Вишег суда у Београду Александар Степановић је изабран за судију Врховног касационог суда, али нико да га истера из кабинета, који му се не напушта. "Андреј, јеботе, кажи Аци да не кења, потребно ми је ово место, пуно сам вас све задужио!'', поручује Степановић. И на велику срамоту српског правосуђа, он остаје да влада!

Српски председник очигледно нема механизме да се обрачуна са картелима које је изнедрила његова власт. Они ће га држати на том положају, само као заштитника својих пљачки.

Да ли ће се и код Срба догодити страшно безнађе? 





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине