Вести:

уторак, 4. децембар 2018.

Александру Ћурићу кућни притвор

уторак, 4. децембар 2018. | КМ новине 0

Одлуком такозваног "Апелационог суда" при сепаратистичким органима, након разматране жалбе адвоката на одређивање једномесечног притвора ухапшеном Александру Ћурићу из Косовске Митровице, одлучено је да се мера полицијског замењује кућним притвором.

#Kosovo #Metohija #Srbija #ROSU #Šiptari #Terorizam #OkupacijaОва мера ће трајати од 03. до 23. децембра, изјавио је Ћурићев адвокат Срђан Митровић.

"Уколико тужилаштво не буде подносило нове захтеве за продужење, требало би да изађе на слободу за 20 дана – рекао је Митровић. Он је поновио да је Ћурић осумњичен за два кривична дела – ометање овлашћеног лица у вршењу послова безбедности и недозвољено држање оружја и муниције.

Паравојна формација РОСУ отела је Ћурића користећи бруталну силу. На месту где је ухваћен остали су трагови.

ТЕРОР НА КиМ: Александар Ћурић брутално пребијен, крв у близини зграде где је ухапшен! #Teror #Kosovo #Metohija...
Posted by kmnovine.com on Недеља, 25. новембар 2018.

Александар Ћурић је ухапшен у зору 23. новембра, приликом упада специјалних паравојних јединица Росу у северни део Косовске Митровице када су лишени слободе и припадници такозване "косовске полицијце" Драгиша Марковић и Недељко Спасојевић, као и Марко Рошић. Поменута тројица Срба осумњичени су да су повезани са случајем убиства Оливера Ивановића и казну једномесечног притвора издржавају у затвору високог ризика у Подујеву.
КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.