Вести:

Sunday, November 12, 2017

Новим хапшењем Србина на прелазу појачава се репресија Шиптара

Sunday, November 12, 2017 | КМ новине 0

Хапшењем Србина на прелазу појачава се репресија Шип Хапшењем Србина на прелазу Бела земља, на истоку Косова и Метохије, од стране тзв "косовске полиције" наставља се репресија над Србима.

Хапшење Срба у служби великоалбанске идеологије / Илустрација - КМ Новине 2017.
Како медији преносе ова служба је потврдила да је Србин "ухапшен на основу налога који је издао тзв Основни суд у Гњилану" мислећи при том на сепаратистичке "судове". Наводи се да је Србин ухапшен у петак око поднева и након тога је послат на издржавање затворске казне. Оваква конструкција реченице и поступак који она представља, када су у последње време учестала су хапшења Срба, постаје уобичајена норма. Без икаквог суђења и без икаквог процеса Србе одмах по хапшењу шаљу "на издржавање казне".

Упадљива је чињеница да се овај вид репресије појачава са све већом предајом надлежности у руке шиптарским сепаратистима од стране представника српске Владе, нарочито са доласком Александра Вучића на власт и инистриања да се приведе крају испуњење договора из Брисела.

О хапшењима медији извештавају у једној или две реченице и то тако да не изазове никакве емоције нити реакцију јавности. Према неким информацијама медијима је "препоручено" да штуро извештавају о овим догађајима како се не би дигла прашина и разоткрио злочин српских политичара над својим народом и државом.

Нема ни мало сумње у то да су они који спроводе издају свесни несреће коју српски народ доживаљава али их се то не дотиче. Напротив, по свему судећи они су управо на несрећи српског народа много зарадили и није за очекивати да дође до било каквог позитивног обрта у скорије време а у том периоду извесне су катастрофалне последице по српски народ и његов положај на Косову и Метохији какав прети да се врати у зло доба 19 века када су Срби без икакве заштите убијани и прогањани од стране бандитских скупина Арнаута а данас од њиховог система, који Запад жели да представи као "државу", у стварности имамо само монструм идеологију креирања Велике Албаније и механизам који је прати.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.