Вести:

субота, 11. новембар 2017.

Зоран Влашковић: Награде и подршка за убијање

субота, 11. новембар 2017. | КМ новине 0

Зоран Влашковић: Награде и подршка за убијање Отворена подршка међународном тероризму од стране терористе Харадинаја, садашњег тзв, премијера тзв. Косова! Логистичке ћелије тероризма у Приштини – западне амбасаде ћуте.



Пише: Зоран Влашковић


Иако је званично ''УЧК'' терористичка организација, бивши припадник ове терористичке организације и њен највећи лобиста, садашњи такозвани премијер тзв. косовске владе Рамуш Харадинај, отворено је дао подршку међународном тероризму и злочинима ове зликовачке организације када је новчано наградио породице осуђених албанских терориста у Скопљу.

''Ослободилачка војска Косова'' је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација и прогашена документовано терористичком организацијом!

Такозвана косовска влада одлучила је да издвоји 219 хиљада евра за покривање трошкова породица осуђених албанских терориста, припадника и саучесника "кумановске групе" која је упала на територију државе Македоније 9. и 10. маја 2015. г. и убијала државне органе и цивиле ове земље.



Такозвани косовски премијер Рамуш Харадинај, трерориста ''УЧК'', рекао је на седници тзв. владе, 9. новембра 2017.г. да ће свака породица осуђених албанских терориста добити 10.000 евра.

Кривични суд у Скопљу осудио је 2. новембра 2017.г. 33 члана албанских терориста ''УЧК'' са Косова и Метохије из "кумановске групе" на укупно 746 година затвора.

Седам албанских терориста је осуђено на доживотне казне затвора, 13 терориста је осуђено на 40 година затвора, шест на 20 година, један од оптужених је осуђен на 18 година, други на 14 година и још два члана на 13 година.

У одсуству доказа, четири Албанца су ослобођене свих оптужби.

Ради се о великој групи наоружаних терориста Албанаца, већином са Косова, међу којима је било и телохранитеља Рамуша Харадинаја, која је извршила терористички напад на другу државу, Македонију, у кумановском Дивљем насељу, где је 80 % становника Албанаца, и сукобила се са македонском полицијом. У том окршају осам македонских полицајаца је убијено а 37 полицајаца повређено, убијено је и 14 албанских терориста са Косова. Више албанских терориста је рањено.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

На доживотни затвор осуђени су терористи Анди Краснићи, звани "Малишева", Дем Шеху, Фадил Фејзулаху, Насуф Зећири, Валдет Зекај, Бег Бајра и Фејзула Рушитовски.

Сукоб у Куманову је оружани сукоб у коме се 9. и 10. маја 2015. године сукобила Македонска полиција са више од 50 наоружаних и униформисаних терориста , са ''УЧК'' униформама албанских терориста са Косова који су се крили у појединим кућама у Кумановском Дивљем насељу насељеном Албанцима.

И Македонија се данас суочава са повећаном претњом по њену безбедност, јер се 150 македонских држављана, Албанаца, који су се борили на страни Исламске државе у Сирији и Ираку, ускоро враћају кући.

Резултат слика за suicide bomb shqiptar

Ова забрињавајућа оцена је изречена у Скопљу, 8. октобра 2017,г., приликом отварања регионалне вежбе „Страни терористички борци – промовисање превенције и отпора“. Када се званично зна да је у Сирији и Ираку било још 317 албанских терориста са Косова, међу којима и 44 жене, онда се види колика опасност вреба Балкану од албанских терориста. У Сирији и Ираку је погинуло и 58 албанских терориста са Косова међу којима је и четири бомбаша самоубице.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине