Вести:

понедељак, 18. септембар 2017.

После Вучићеве подршке Шиптари све силнији - траже да Срби гласају и за војску

понедељак, 18. септембар 2017. | КМ новине 0

Након Вучићеве подршке ратном злочинцу Рамушу Харадинају, шиптарски сепаратисти сада захтевају и подршку његовог режима за коначну трансформацију терористичких оружаних групацију у "војску Косова".

Хаџи Шаља, сасвим могуће извесни арнауташ - Подршка коју им пружа режим Александра Вучића, омогућава сваком Шиптару да се јавно дрзне на најбезобразнији захтев против државе Србије.








Извесни Хаџи Шаља посланик опскурне шиптарске "Иницијативе за Косово", привукао је пажњу западних медија на српском језику јер сматра да би илегална сепаратистичка тзв "влада" са седиштем у Приштини требало да има план Б за измену закона о трансформацији некадашњих терористичких јединица у "војску Косова" уколико, Вучићева Српска листа која је коалициони партнер у илегалној тзв "влади" шиптарских сепаратиста, ускрати за то подршку.

Шаља је поздравио изјаву председника Војног комитета НАТО-а Петра Павела, који је рекао да сепаратисти са КиМ, којима су крајем деведесетх пружали подршку кршећи међународне конвенције, данас имају право на своју војску.

Гостујући на шиптарској РТК Шаља је рекао да би сепаратистичке "институције" требало да разговарају са партнерима, и да се добије њјихова сагласност за формирање "војске Косова".

- Треба разговарати са нашим партнерима као што су НАТО и САД, да Србија изврши притисак на тзв "Српску листу" да гласа за војску Косова - рекао је Шаља.
Шаља додаје да је Косову потребна помоћ партнера како би се српски посланици убедили да ће војска Косова бити за све те да ће Харадинај учинити све да то буде и остварено.


Несумњива је и подршка медија у Србији за заокруживање легализације сепаратистичких тежња са јасним намерама да се прикрију злочини над српским народом и држави лојалним грађанима. Зато би морала да постоји и група људи, ако већ не можемо да рачунамо на државне органе при режиму неоколонијалне Србије, који ће активно пратити сваки противзаконити акт медија и бележити виновнике који ће се појавити пред Судом када то било омогућено, и као такви кажњени за подршку злочинцима и сепаратистима, не само на Косову и Метохији.


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине