Вести:

Tuesday, September 12, 2017

Командир тзв ''косовске полиције'' у Новом Брду у притвору, претпоставља се због крађа и пљачки

Tuesday, September 12, 2017 | КМ новине 0

Командиру станице тзв "косовске полиције" у Новом Брду, одређен притвор од месец дана без званичног саопштења због чега.

Алија Шукрија - Зашто?...

Такозвани "Основни суд" при систему шиптарских сепаратиста на КиМ изрекао је Шукрију Алији, командиру полицијске станице у Новом Брду, меру задржавања и одредио притвор до 30 дана. Алија је ухапшен у четврак прошле недеље због сумње да је злоупотребио службени положај.

Иако се не зна званично за које се кривично дело Шукрија терети, мештани то доводе у везу са многобројним и учесталим крађама стоке и возила, бесправне сече шуме, обијених продавница и другог криминала у последње две године најчешће усмереног против Срба, а за шта нико није откривен и ухапшен.

Како је за РТВ Пулс потврђено из шиптарског тзв "полицијског инспектората", једномесечни притвор је одређен и против још једног грађанина из општине Ново Брдо, који су сумњичи да је као саизвршилац учестовао у вршењу кривичног дела заједно са "поручником" Шукријем.
http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.