Вести:

Tuesday, September 12, 2017

Милован Бркић: Јубиларно стрељање Вучића

Tuesday, September 12, 2017 | КМ новине 0

Ђе год сам био, свуђе сам погинуо, изрека је коју би могли приписати српском председнику Александру Вучићу.

Илустрација: КМ Новине


















Пише: Милован Бркић, Магазин Таблоид



Од када је постао први потпредседник Владе Србије, његова Велика пропаганда лажи, која је већ била устројена, почела је да га изводи на стрељање, да оптужује тајкуне, политичаре и новинаре за организовање атентата на г. Вучића, на спремање државног удара. Оптуживана је и ЦИА, британски обавештајци, стране службе безбедности. Да г. Вучићу раде о глави.

Шизофрени Александар Вучић, тужним гласом је сваког месеца саопштавао грађанима да зна да је готов, да неће друго, да зна да ће га убити, али да он, због грађана, неће одступити од своје политике. И наставио је да са својим картелом пљачка Србију, распродаје државну имовину, земљу, узима кредите...

Неко се гадно поиграо са Србијом и њеним грађанима, доводећи на власт ову протуву и његов картел. Сада је дошло време да га одведу у прошлост. И он то зна, и цвили, јауче, прети...

Мени је припала част да неколико пута будем оптужен да ''спремам атентат'' на Александра Вучића. Данима би ме развлачили преко његове Велике пропаганде лажи. Прво би стартовао Информер, онда ПИНК, Студио Б, Хепи телевизија. Ни Вучић није бирао речи, називајући ме криминалцем, скоро сваком приликом када је ружио своје противнике, схвативши да скоро сваки грађани зна за пропаст његове сумануте политике и за пљачке коју је његов картел вршио.

Велика пропаганда лажи у саставу - Драган Ј. Вучићевић, Жељко Митровић, Ивана Вучићевић, Миломир Марић, Љиљана Смајловић и Веран Матић, са сарадницима, хулила је на мене, позивајући ''надлежне државне органе'' да раде свој посао и да ме ухапсе. Бројали су сате мог боравка на слободи. И онда, када то прође, спремали нови ''атентат'', тражећи у свакој мојој изговореној и написаној речи позив на Вучићево убиство.

Тако је било и овог викенда. У понедељак, 4. септембра, истиче рок који су Вучићеви сеизи дали тужилаштву да се изјасни поводом ''организованог покушаја'' убиства Вучића, групе коју чине Саша Јанковић, челник Покрета слободних грађана, глумац Сергеј Трифуновић и моја маленкост. Док пишем овај текст, још нису дошли по мене. Оптужена су и новинарска удружења, политичке партије, интелектуалци, јер нису стали у одбрану живота, ничим угроженог Вучића. Чак је и министар Небојша Стефановић дао дистанцирајућу изјаву, рекавши ''да се нада да ће тужилаштво реаговати поводом наводних претњи Вучићу''!

Живот под Вучићевом диктатуром је више несносан. Чак и Дневник РТС-а почиње са његовим ликом и делом, где у првих 20 минута он прича све и свашта.

Диктатор је све луђи и луђи. Уплашен је, узнемирен је. Има и разлога. Почетком октобра почеће да се расписују потернице за члановима његове породице и картела. Њега ће терати да их хапси, па ће онда он доћи на ред. Он то зна. Више нико не жели да се са њим рукује. Чак га је Федерика Могерини оштро упозорила да не лаже српску јавност поводом сусрета са Хашимом Тачијем у Бриселу, те је и он морао на крају да призна да је разговор њих двојице био неформалан. За заборав.

Диктатор у последњим данима власти се спрема да је брани свим средствима. Али, са чим и са ким? Војску је девастирао, полицију понизио, нема пара за просветне раднике, за здравство, за отплату кредита. Све је покрала његова партијска клика, а већину пара су у џеп ставили он, очух Анђелко, брат Андреј...

Велика пропаганда лажи почеће наредне недеље да захтева од председника да ''уведе ред у Србији''. Укинуће Интернет, Интернет провајдере, почеће масовна хапшења због порука на друштвеним мрежама, а потпредседник СНС-а Милан Јованов је најавио и ''хоспитализацију оних који твитују''! Водиће их у луднице, без судског решења...

Што су затвори пунији, слобода је ближа. Ту је, пред нама, на дохват руке.




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2017 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине