Вести:

понедељак, 5. децембар 2016.

Зоран Влашковић: Гебелсовица у ОУН, Вљора Читаку просипала лажи испред терористичке творевине зване Косово!

понедељак, 5. децембар 2016. | КМ новине 0

У Њујорку је 16. новембра одржана седница у Уједињеним нацијама поводом ситуације на Косову и Метохији. Медији су попустили да се осврну на наступ шиптарских представника о чему за КМ Новине пише новинар са КиМ, Зоран Влашковић.

Овако Шиптари виде начин за стварање државе од отете територије.

Пише: Зоран Влашковић



Увреда за човечанство и цивилизацију!

На седници Организације Уједињених Нација у Њујорку 16. новембра, зарђали албански шраф са Косова, тзв. државе, Влора Читаку била је потпуна увреда за највишу правну организацију на свету ОУН, увреда за човечанство, цивилизацију и демократију уопште!


Влора Ћитаку
Та гебелсовица са тзв. Косова у старту је пљунула ОУН рекавши да УН више не управљају Косовом и да је Косово од 2008. године независна држава коју признаје већина држава света!

Овакво Косово и Метохију није нити може бити држава а oво зашта се залажу Албанци са Косова и Метохије Тачи, Читаку, Мустафа, Весељи.... је далеко до државе јер се заснива на тероризму, криминалу, наркодилерству, антиправу, антисудству, антидемократији и апсолутно свему ономе што је далеко од елемената који су атрибути државе.

Од прве до последње речи на седници ОУН Влора Читаку је гебеловски износила лажи, лажи и само лажи. Надмашила је и самог фашистичког Гебелса када је рекла да је 20.000 албанских жена силовано на Косову 1999. г. и убијено више од 1.000 деце?

Управо је овог лета осуђена албанска терористичка ''Дреничка група'' због формирања логора у Дреници (Ликовац) и где је мучила и убијала Албанце, своје сународнике (али и велики број Срба због чега нико није кажњен нити је било коме суђено., прилог редакције). То српски режим није радио.

Дреничка група терориста УЧК, Сами Љуштаку први здесна. Тек сада су осуђени од  албанских судова за убиства Албанаца 1999.г. А злочини против Срба!


Ко је у ствари дружина "УЧК"?

Албанска терористичка ''УЧК'', тзв., ''Ослободилачка војска Косова'', која је одлуком и прокламацијом број 13219 Џорџа Буша још 26. јуна 2001. године стављена на црну листу терористичких организација, је убила више од 600 својих сународника 1997, 1998, 1999 и касније, који нису желели рат на Косову и који су били у српским институцијама. Албанци су и тада и данас беже са Косова и Метохије од својих сународника који су на власти. Само прошле године 140.000 је протерано са Косова од Тачија, Влоре Читаку, Харадинаја, Весељија... и многих других неписмених Албанаца на власти.

Влора Ћитаку

Албанци данас беже и траже азил по Европи! Од кога беже? Беже од Приштине и својих неписмених сународника на власти који нити знају, нити могу, нити хоће да крену у било какав економски развој Косова.


Данас је двадесет пута већа помама Албанаца са Косова за азилом него за време Милошевића! Па није тачно да је Београд икада имао било какву тортуру према Албанцима на Косову.

Гебелсовка Влора Читаку требало је у ОУН да каже ову истину да је од 2012. године до данас, 314 косовских Албанаца терориста, међу којима 44 жена и 28 деце, отишло је у Сирију да ратује на страни терориста ИСИС – а ! До данас у Сирији је званично погинуло 54 албанских терориста са Косова, међу којима и два бомбаша самоубице, званично је објавила Приштина (похвалила се) на самом крају протеклог септембра.

Ово нису атрибути државе Влоро Читаку, ово су атрибути терористике, бандитскомафијашке творевине којој ти припадаш!




author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине