Вести:

четвртак, 10. март 2016.

Кристиан Каш: Да сам Србин борио бих се против НАТО-а свим срцем! (ВИДЕО)

четвртак, 10. март 2016. | КМ новине 0

Бивши официр НАТО-а на Косову и Метохији, Норвежанин Кристиан Каш (Kristian Kahrs), инспирисан разговором са нашим новинаром на тему приступања Србије НАТО пакту, обратио се видео поруком како би упозорио на непотребност и погубност таквог поступка.

Кристиан Каш: Да сам Србин борио бих се против НАТО-а свим срцем! (ВИДЕО)
Кристиан Каш, као бивши припадник НАТО снага, одлично познаје рад те организације на терену и његов савет је свакако вредан пажње.


Каш изражава дубоко неразумевање одлуке српских власти да се приступи НАТО пакту, посебно по условима сличним онима из Рамбујеу који су за сваку суверену земљу - неприхватљиви. 

Хоћу да се захвалим српском народу на подршци, каже Каш. Ја сам се преселио у Норвешку, али велики део мог срца ће увек бити у Србији. Сада сам шеф информација у политичкој странци Демократи. Ми смо национално-конзервативна странка која се залаже за националну демократију и која је против анти-демократског глобализма (као на пример у ЕУ).

Не разумем зашто је српска влада дала суверенитет НАТО-у који садржи сличне тачке као и Рамбује ултиматум, додаје он. Међутим, као норвешки политичар, сматрам да Норвешка треба да остане у НАТО-у због стратешких интереса у северном делу Норвешке. Ја не волим НАТО, али је НАТО Норвешкој потребан у овом тренутку.

Да сам ја Србин, ја бих се борио против НАТО-а свим срцем. Надам се да ће српски народ имати отворену и информативну дебату и референдум о учешћу Србије у структурама анти-демократстог глобализма.

Кристиан је искористио прилику да се захвали и нашем новинару.

И хоћу да се захвалим Ивану Максимовићу за одличан чланак "Кристијан Каш: Терористички напад у Ливадицама изведен уз подршку САД". Иване, опростићу ти што си написао моје име са Ј. Ти знаш да је то велики грех, у шали каже Кристиан.


Хвала и најлепше Бојани Богдановић која је помогла да се превазиђу мање језичке баријере и неправилности.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО КОЈИ СМО ПРЕУЗЕЛИ СА ЈУТЈУБ  КАНАЛА КРИСТИАНА КАША УЗ ЊЕГОВУ САГЛАСНОСТ, А У КОМЕ УПОЗОРАВА СРРБЕ НА ОПАСНОСТ ОД САВЕЗА СА НАТО ПАКТОМ. 


О Кристиану и његовом раду можете сазнати више на његовој интернет страни www.sorryserbia.com



Кристиана можете пратити и на Фејсбуку: https://www.facebook.com/kahrs




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине