Вести:

Monday, June 7, 2021

Америка донирала оклопна возила војсци шиптарских сепаратиста коју је формирала ''Српска листа'' а њој камионе за смеће (ВИДЕО)

Monday, June 7, 2021 | Уреднички колегијум 0

Америка донирала оклопна возила војсци шиптарских сепаратиста коју је формирала ''Српска листа'' а њој камионе за смеће (ВИДЕО)

Сједињене Америчке Државе донирале су тзв. "Kосовским безбедносним снагама" нова оклопна возила, преносе медији на албанском. "Српска листа" добила камионе за смеће.

Сједињене Америчке Државе донирале су тзв. "Kосовским безбедносним снагама" нова оклопна возила, преносе медији на албанском. "Српска листа" добила камионе за смеће.



Вест о донацији оклопних возила од стране САД потврдило је сепратистичко такозвано "Министарство одбране", испред кога је Арменд Мехај обишао је касарну у Урошевцу, како би се информисао о тој донацији.

Реч је о оклопним возилима типа М1117 која су у употреби у америчкој војсци од 1999. године а познато је и под називом "Гардијан". Иначе, ово је једно од првих америчких војних возила отпорних на мине.


Јачање наоружаних ормација шиптарских терориста јасан је знак Америке, без обзира што се ради о возилима која су за њих застарела, да жели да учини сепаратисте што способнијим да и војно спрече Србију да се у пуном капацитету врати на свој простор, на Косово и Метохију.Треа напоменути да се то дешава свега два дана након што јепатријарх Порфирије изјавио да је улога Америке у решавању проблема Косова и Метохије "јеванђелска".





Иако техничка подршка спаратистичким оружаним формацијама није довољна као што ништа неће моћи да буде довољно јер није оружје то које ће вратити закон и поредак на Косоо и Метохију које једино држава Србија има право и начин да успостави, већ потреба за поштовањем Међународног права. Да до тога дође неопходно је да се пре свега изврше опсежне промене у систему српске власти, да се свргну НАТО-потурице и успостави здрав национални режим и власт у Београду. То свакако мора да се деси што пре јер овај режим, више него претходни који су такође сви редом улагали већи или мањи труд у издају Косова и Метохије, помогао је шиптарским сепаатистима више него ико пре њих. Између осталог, захваљујући Вучићевој "Српској листи" омогућио је управо оснивање "Косовских безбедносних снага".

А шта "Српска листа" добија? Када је основана да би се прикрила њена издајничка сврха тадашњи "министар" без портфеља и Директор Канцеларије за КиМ, Александар Вулин, говорио је исто што и оснивач ове сепаратистичке странке Александар Вучић, да је она потребна да би држава Србија имала "међународно признате представнике Срба".

 

Народ није бирао своје представнике јер није ни желео да га било ко представља у шиптарској власти, и њих је изабрао Вучић. А њихов легитмитет потврђен је управо данас када су им, у виду донација, предати камиони за скупљање смећа.

Да то није случајност могли смо да се уверимо 2018. године када је Горан Ракић, тада "градоначелник" северног дела Косовске Митровице по систему шиптарских сепаратиста (тзв. "републике Косово") у присуству међунардних званичника свечано отворио - контејнере!


Наспрам борбених возила, ово је де-факто понижење које глатко пролази код издајника јер су, ето, међународно признати!


* * *


Пратите нас на Facebook, Twiter или Instagram



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Свечано отварање контејнера у Косовској Митровици! (ВИДЕО) - КМ Новине

Да је све мање смешно отварање контејнера, шахти, окречених зидова уверава нас све чешћа пракса ових понижавајућих гестова који се уз праве церемоније и медијску пратњу све чешће дешавају. Од толико обећаваних "капиталних пројеката" и побољшања услова живота, житељи Косовске Митровице јуче су имали прилике да присуствују церемонији свечаног отварања нових контејнера!



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Кад следећи пут будете причали како су „Срби продали Косово", сетите се делом и овога... - КМ Новине

Пишем са тог Косова и Метохије. Имам сасвим довољно година да се сећам и почетка осамдесетих и оних демонстрација и шта им је претходило. Када живиш јужно од Ибра у селу где је Срба десетак скромнијих кућа са обрадивом земљом а окружује те неколико села са Албанцима, онда схватиш да си у центру пажње.



ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:   

Иван Цветковић из села Страже код Гњилана, првак Европе на 400 метара за параолимпијце - КМ Новине

Иван Цветковић из села Страже код Новог Брда, првак Европе на 400 метара за параолимпијце Српски параатлетичар Иван Цветковић освојио је златну медаљунна Европском првенству у Пољској. Српски параатлетичар Иван Цветковић освојио је златну медаљу у трци на 400 метара на Европском првенству у Пољској, док је актуелни светски првак и светски рекордер у бацању диска Небојша Ђурић узео бронзану медаљу, преноси РТС.





КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2021 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине