Вести:

четвртак, 16. мај 2019.

Биполарност одржава свет

четвртак, 16. мај 2019. | КМ новине 0

Организација Света је заснована на биполарности: Земља и Месец, Северни и Јужни пол, женски и мушки пол, добро и лоше, горе и доле, бело и црно, живот и смрт, Рај и Пакао, лево и десно, Исток и Запад, Север и Југ, световно и духовно...

#Bipolarno #Država #Srbija #Vlast #Premijer #Predsednik






Свака тежња ка униполарности изазива лом и хаос. Ако не би било Месеца као антипода Земљи не би било месечних циклуса и не би било могуће размножавање. Ако људе не би плашили паклом а обећавали рај не би имали никаква скрупула. Ако не би било мушког и женског пола, не би опет било размножавања. Ако духовно не би хранило, контролисало и подстицало световно свет би склизнуо у неморал.

А како је у Србији? Владу води „бесполно“ а државу неморално биће. И уместо да духовно ради на све начине да ствари уреди, оно се приклања световном. Тачније, световно поткупљује духовно и потчињава га себи. Униполарност је постигнута и прети нам нестанак. Нема више никаквих ограничења и клизимо у хаос и катаклизму.


Богољуб Милошевић, Фејсбук



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
 Извор: КМ новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине