Вести:

среда, 17. октобар 2018.

Зоран Влашковић: Американац Кајл Скот, амбасадор из Вашингтона у Београду - највећи увезени живи европски фашиста!

среда, 17. октобар 2018. | КМ новине 0


Амбасадор САД Кајл Скот је изјавио, 15. октобра у Београду , да "косовска влада није такозвана већ Влада Косова, које је независна и суверена земља, са својим изабраним представницима".

Скор, Кајл СкотПише: Зоран ВлашковићСкот је тако одговорио у Влади Србије на питање новинара колико има наде за мир када се стално врши притисак на Србију за разговоре са "тзв. владом Косова у којој седи пола људи који имају криминалне досијее или су пред судским гоњењем".

Овим одговором Скот је потврдио чињенично да је у овом тренутку највећи увезени живи европски фашиста! Човек који је против цивилизације, човечанства, демократије, човек који гази, пљује, крши међународне споразуме, уставе суверених земаља, одредбе ОЕБС- а, начела ОУН...

Нека одговори доказани увезени, бр. 1, европски фашиста Кајл Скот зашто не поштује Хелсиншки договор, Хелсиншка декларација или како га још зову Завршни акт из Хелсинкија, дипломантски споразум, ког су 1. аугуста 1975. у финском граду Хелсинкију потписали највиши представници свих европских држава (осим Албаније, која га је ратификовала тек у септембру 1991), те уз њих и представници Сједињених Америчких Држава и Канаде, на крају Прве конференције за европску безбедност и сарадњу, из које се касније родила Организација за европску безбедност и сарадњу.


Хелсиншким договором је призната неповредивост граница након Другог светског рата у Европи, а 35 држава потписница се обавезало да ће поштовати људска права и темељне слободе те да ће сурађивати на економским, научним, хуманитарном и другим подручјима.

Скоту, одговори зашто пљујеш Хелсиншки договор? Кршење овог договора је фашизам лично од тебе!
Скоту, Повеља УН забрањује „претњу или употребу силе против територијалног интегритета или политичке независности било које државе“.

СБ ОУН је донео Р -1244, по којој је Косово и Метохија под суверенитетом Србије. Ви то хитлеровски, фашистички пљујете и газите! Не поштујете највишу правну организацију у свету.

Ви овде, Скоту, не поштујуте суверену државу Србију, коју сте бомбардовали, кршењем Повеље ОУН СБ, већ на њеној територији формирате такозвану државу Косово и убацујете илиегално такозване амбасадоре!

Ниједно начело ОЕБС- а, Скоту, која су заснована на Декалогу Хелсиншког споразума, ви не поштујете већ газите, пљујете и кршите.

Кајл Скоту, Србија је у чланство ОУН примљена, 1. новембра 2000. године, као посебна држава у АВНОЈ – евским границама и то по америчкој препоруци. Чак је Стејт депертмент званично захтевао од Србије да она у свом писменом захтеву за пријем у ОУН нагласи да Уједињеним нацијама приступа у АВНОЈ- евским границама, по препоруции Бандитерове комисије.

Бадинтерова комисија је 1991. године поставила као основ за осамостаљење југословенских република, принцип авнојевских унутрашњих граница.

Кајл Скоту на свим светски универзитетима се учи, а тако је и на Харварду, Колумбија Универзитету... да је насиље, било да је оно правно или физичко, институционализовано оруђе у вођењу спољне и унутрашње политике код фашизма. Ви сте оригиналан пример тог фашизма у Србији и Европи јер кршите и пљујете Повељу ОУН, Хелсиншки договор, сва начела ОЕБС-а, Бандитерову комисију, суверену државу Србију.

Одговорите зашто сте толики фашиста, зашто пљујете и газите једну суверену земљу – Србију, зашто пљујете цивилизацију, човечанство.

Одговори Кајл Скоту, фашисто, хитлеровцу!author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.

НАПОМЕНА: Редакција КМ Новина стоји иза сваке написане речи новинаре Зорана Влашковића и захтева да Скот јавно одговри на ова питања директно а не скретањем са теме и разглабањем о другим темама. Подршка фашизму је данас, као и време његовог настанка, подједнако злокобна и свет се мора одлучно изборити са сваким отвореним иступом те врсте!


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.