Вести:

Tuesday, September 11, 2018

Др Јасмина Пеев: Велеиздајнички говор Председника

Tuesday, September 11, 2018 | КМ новине 3

Пре неки дан Председник је позвао целу нацију да га послуша на Телевизији. После увода у којем нас је подсетио да смо криви за све у свету и да лупетамо, рече зашто нас сазива: да нас обавести да иде на Косово. Тамо ће нам казати Истину. Закључујем, до сада није уобичавао да је обелодани.

#Вучић, #Косовскамитровица, #Косово, #Метохија, #Говор, #Vučić, #Kosovo, #metohija, #Govor, #kosovskamitrovica,



  • У 48-часовоном нон-стоп-преносу скоро искључиво његове појаве, гледали смо га први дан на Косовy како дели поклоне нашем поробљеном народу и обећава и путеве и паре и инвестиције и посао... свега тога чега нема деценијима.

Пише: Др мед Јасмина Пеев



Пред Сунчаном долином где зјапи једна једина ''зграда модел'' излепљена пропагандама, чемерна реалност шишти око заслепљног психопате који пред празноћом простора и видљивих сопствених неуспеха и даље хвали себе и своја деловања... Годинама медији извештавају о повратку неких 300 породица у ову долину. Hаписаше толико чланака о томе да су могли реална брда и долине да саграде само од папира употребљеног за обмањивање народа... остадоше, од свега, само обећања. Без икаквог обзира на слику иза њега, председник неуморно обећава нека виртуална брда и долине, народу, коме треба пре свега сигурност, да буду мирни на своме.

Видесмо га нешто касније у понижавајућој ситуацији где стоји пред ''косовоским полицајцем'' који му пречи пут. СрБски председник као не зна и не разуме, зашто му спречавају слободу кретања. Пошто је предао судство у руке шиптара - врло је могуће да заиста не разуме зашто! Како Србима гарантују ову слободу, њега не интересује.

Али поред свих перипетија, дочекасмо говор о Истини у Косовској Митровици. 

Пред десетак окупљених, испред удовице Ивановића која је скамењана стајала без да је и једном запљескала, чусмо тај дуго очекивани говор.

Председник каже да сада плаћамо цену што ''нисмо били реални и што смо подцењивали друге''! Никада нисам подцењилава никога, нарочито не Албанце, Хрвате или Босанце. Знам да су их и људи око мене увек сматрали браћом по криви и Роду. Јели смо шиптарске сладоледе на Теразијама, имали њиxове кадрове за шефове, учили њихов језик на Косову... Oни то нису поштовали. Јасеновац, Сребреница, Рачак... говоре о њиховим ставовима према нама. Лаже председник да смо потцењивали. Можда пројектује своја сопствена осећања на нацију. У сваком случају, ово нисмо заслужили.

''Пали смо са неба и поломљени смо'', каже; ''нема нас'', ''не рађамо се''! Да, а он сече трудницима престације и нас кара што се не рађамо! А зaборавио je да и Албанке више не рађају као пре. Да и њих нема!


''Илизуја је да смо јаки и надмоћи'' - каже човек који би требао да нас води!

Онда изговори и ту Истину, којy је најављивао преко телевизије:

''Изгубили смо од НАТО-а 1999'', ''па смо 2008 изгубили Косово''; ''2009 смо се сами избацили из УН које су нам били повољније за преговоре''... и најзад рече чак:
''Немојте да кукате! Дали сте га!'' 


КАДА СМО, МИ, СРБСКИ НАРОД ДАЛИ КОСОВО? Свe статистике кажу да осамдесет посто нас не да Косово? Значи, oпет лаже Председник. Лаже бестидно, бесрамно као и све психопате које без емпатије и морала закључују и потписују папире срама! Ако је неко предао Косово, онда је то он! Питам се само да ли je чин завршен? Пошто УН и ЕУ не стављају Косово на ред за расправу - могуће је да нас лажов и даље обмањује. Зашто би он такав подругљив тон према целом нарoдy користио кад не би био велеиздајник и морални бедник који је завршио свој чин?

''Истина је нико неће да живи на Косову'', виче болесно, шизофрено AV пред људима који живе на тој светој земљи. Иза њега стоје прелепе срБске девојке и њихова лица се помрачју. Не разумеју га деца. Иначе би скочила на болесника и одвела код психијатра, где му је место.

Не знам да ли га та десетина скупљених људи разуме? Удовица Ивановић и даље ледено гледа преда собом и не аплаудира ни један једини пут на неке фразе које камуфлирају ИЗДАЈНИЧКИ ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА.

Он зна шта је прави патриота, каже даље. ''Нећу да лажем'', изговори као сваки покварњак.

Када рече ''Немам решење'', разумех колико је страшна наша ситуација. Јер ако предпоставимо да је и ту слагао, о томе да он решења нема - онда значи да је све готово! ПРЕДАО ЈЕ СВЕ и проба да нам то каже на свом језику манипулатора који ми не разумемо.

Завршио је свој велеиздајнички говор са хвалоспевима да ће он увек даље преговарати, да је за мир и инвестиције па је добио неколико мршавих аплауза који су јасно зашкрипали као неколико пари проданих рука - не више!

Хвала Богу, запеваше прелепа невина деца у другом плану. Виолина уведе тихо питање... ''знаш ли одакле си сине?'' Девојачки кристални гласови одjекнуше као спасоносни анђели: ''... Аааа ово је Србиијааа, говоре гробови ратника из славних времена...aaaa!''

Срце ми се моментано излечи од непријатељског тона, понижавања и шизофрених изјава. Сетих се свог пра-пра-ђеде који је као хајдук секао Турке по Босни и враћао опљачкана благо раји. Један ђед ми је био Солунац. Један је умро у Јасеновцу...сада ја живим у илузији? Треба да затворим очи? Да исти они непријатељи који су жарили и палили могу мирно да троше покрадено? Да ватикански педофили пишy програме мом потомству? Да сатански Језуити преузму наше душе? 

Неће моћи велеиздајниче!

Мир се може градити само када Хрвати признају да су починили зло над нама - морају да плате за злодела и да њихова деца науче да кажу ''наши ђедови су грешили'', као што немачка деца данас чине у односу на Јевреје. Разумевање се може градити са људима као Кустурицом, који је преиспитао свој генетски код и зна да је Cрбин и да је исламска сатанска вера преварила његове ђедове! Кад Срби исламске вере то разумеју, онда можемо мирно дисати. Када Шиптари признају пљачку наших простора од комуниста до данас и врате опљачкано. A када ватикански сатанисти признају све сплетке, злодела, поробљавање, лажи и крађе и врате нам злато из Крсташких и из светких ратова, можемо бити поштовани и у свету. Онда ће амери почистити сами своје радиоактивно ђубре, плaтити одштету и вратити се одакле су дошли. Tо се може постићи са сталним истицањем Праве Истине која је вечна и несаломљива као и наш народ.

Велиздајници су били и пролазили, народ је живео и рађао и опстајао... у Правди и због Правде!





КМ Новинама је потребна ваша подршка - КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

3 comments:

  1. Србија је колонија запада.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na dobrom ste puti,Srbija je u okupaciji USA,Usa drži pod okupacijom EU i posto ta organizacija radi tihu okupaciju ona stavlja posrednika tzv.EU sa kojom Srbija kao vodi dijalog.Usa drži gotovo sve medije uu EU i preko medija glupom narodu nameću državnike a u stvari to su njihovi poltroni NPR merkel ,makron itd.Takodje ta organizacija se bavi snadbevanjem EU narkoticima a šiptari su im glavni dileri.Dilere koriste često za atentate ili pritiske na novinare koi se nepovinuju.Posle dve hiljaditete ta organizacija je isekla svu Srpsku mašinsku industriju i poslala na otpad.Takodje ta organizacija u Srbiji je vlasnik svih kablovskih televizija ,Prve,O2,N1,Blic,Danas,Telegraf,Alo,verovatno i Hepija.

      Delete
  2. ''Немојте да кукате! Дали сте га!''
    Је ли могуће да је то хтео да каже народу?

    ReplyDelete

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине