Вести:

уторак, 12. јун 2018.

МАСОВНЕ УБИЦЕ и НАТО ЗЛИКОВЦИ својим мртвим војницима открили спомен плочу!

уторак, 12. јун 2018. | КМ новине 0

Спомен-плоча са именима 158 припадника окупационих снага КФОР-а који су стицајем различитих околности преминули током досадашње окупације Косова и Метохије откривена је у центру Приштине.

У Приштини спомен плоча и ратним зликовцима НАТО пакта!





Плочу су открили помоћник заменика генералног секретара НАТО агресора Џон Манза и ратни зликовац, некадашњи вођа терористичких шиптарских банди, Рамуш Харадинај.

Безочно и беспризорно, како су то немачки фашисти радили током Другог светског рата над масовним гробницама у оквиру концентрационих логора, Манза је данас рекао да је КФОР, "делујући у складу са Резолуцијом 1244 из 1999. године, био врло успешан у обезбеђивању мира и стабилности". Ова изјава не представља само гнусну лаж већ и отворену и јасну злочиначку намеру уперену директно против Срба над којима је извршен геноцид уз помоћ управо НАТО пакта. Он је још додао:

КФОР на КиМ - пакао за Србе
"Као што знате, НАТО је предводио мировну мисију 19 година. На основу мандата и сходно резолуцији 1244, КФОР наставља успешан рад у овој мисији. У име генералног секретара дозволите ми да изразим захвалност за овај споменик", казао је Манза.

Према његовим речима, успех мисије би био скоро немогућ без помоћи "народа Косова". Ово одвратно и гнусно лицемерје представника зликовачке НАТО алијансе, иначе директног војног наследника Хитлерових нациста, односи се коначно откривање кримогене намере коју је Запад, пре свих Америка, Британија и Немачка, имао према српском народу и држави: Уз најстрашније злочине протерати српски народ из покрајине а трагове његовог постојања затрти у потпуности. Управо на томе, када су на домак свог успеха, предствник ове неонацистичке војне хунте НАТО захваљује шиптарским сепаратистима. Међутим, он се ни тиме није у потпуности задовољио.

Jош је додао да "народ Косова (мислећи при том увек на Шиптаре на окупираном Косову) треба да буде поносан на оно што је постигнуто" и да ће Кфор наставити да "остварује своју мисију".

Косовска Митровица 1999: Кућа нестаје у пламену док се КФОР шета улицом

Ратни зликовац, некадашњи вођа шиптарских терориста и коалициони партнер Вучићеве "Српске листе", Рамуш Харадинај рекао је да је влада косовских сепаратиста заувек захвална Кфору. Он је нагласио да сада Шиптари желе да служе том злочиначком сваезу у даљем спровођењу зликовачких подухвата широм света.

"Косово стреми чланству у НАТО и спремно је да допринесе "миру" свугде на свету. Ми смо народ који не заборавља прошлост", казао је Харадинај надајући се да ће Срби заборавити његову прошлост онако како су то заборавили Ивица Дачић, Александар Вучић и чланови његове "Српске листе" али и бројни српски новинари који су то и данас доказали. Извештавајући о овом догађају медији на српском језику, нарочито "Телеграф" и некадашњи "Б92" писал ису о "срамоти у Приштини". Међутим то се није однослило на величање НАТО зликоваца због злочина над Србима већ на "правописне грешке"! То, а не српске жртве, за ове медије су "срамота"!

До заборава, ипак, неће доћи. Довољно је Срба који памте злочине извршене над својим народом, коначно велики део народа још увек трпи или живи у директним последицама злочина извршених одстарне неонацистичке НАТО алијансе и шиптарских терористичких хорди.

Шиптари врше злочине под директним надзором НАТО пакта!



Као круна свега уследила је изјава команданта КФОР-а, италијански генерал Салваторе Куоћи, такође прећуткујући геноцид спроведен над Србима на Косову и Метохији рекао је да се "пожртвовање војника Кфора неће заборавити" и да ће та агресоркса војна хунта наставит ида чини оно што је чинила последњих 19 година!

Амерички војници се задовољно смеју и фотографишу испред српске куће у пламену



http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине