Вести:

недеља, 1. април 2018.

др Јасмина Пеев: ЗСО - нова лажа AV-a, најгора и најопаснија од свих!

недеља, 1. април 2018. | КМ новине

Bећ месецима je AV најављивао нешто болно и тешко у пролеће 2018. Е, па видесмо и то - тенкове против голоруког, ненаоружаног србског намученог народа на Косову.

Шиптарски терористи, међу којима је било и Срба интегрисаних у ту службу према Бриселском псоразуму, чекају српске званичнике



















Пише: Др мед Јасмина Пеев



Док се слике одмотавају по униформним медијама наше домовине, људи су смушени, тихи, преварени... Свима је јасно, да албански терористи, који бацају наше жене на под, вређају и бију наше мушкарце на седницама, киднапују и очеве породица и чиновнике, пале имања, приводе невине, трпају баке у затворе, застрашују... да они имају сва права. Њима се чак и председник обраћао, доказивајући како је он своје све чисто према албанцима одрадио. Србима се АV није обратио како би то један прави председник учинио. Наше ране, понижења, неправде... није фокусирао.

Пошто је предаo правни ситем, образовање, здраство, енергетикy, комуникације... сада очекује од народa да прихвати, да се у оквиру ''српских општинa'' спроведе потпуна албанска власт. Издаја се десила у тоталном медијском мраку. Сви су заћутали. Да ли не разумеју? Како би здрав човек и могао замислити оволику лажу, бесрамну, невероватну?

Док су понављали непрекидно, не предајeмо Косово, они су га предали!

Као опчињен, народ не може да сxвати колико је неизмерна психопатологија ових преваранатa и издајника који су умислили, да могу баш сваку лаж да продају. Неки чудни чланци, окићени заставма и патриотизмом, представљају бриселску 'ЗСО' као решење којега се Албанци као боје - невероватне манипулације свести се спроводе на ниском, бедном нивоу који је и те како прозрачан.

A Заједница српских општина је најгора и најопаснија од свих лажа која одсеца Cрбе од МАТИЦЕ СРБИЈЕ И ПОДЧИЊАВА ИХ 100% под шиптарску власт Приштине као што се види из самог Брислеког споразума:

''4 .Општине чланице, у складу са Европском повељом о локалној самоуправи и косовским законима биће овлашћене да сарађују вршећи своје надлежности колективно преко заједнице. Заједница ће имати пуни надзор у областима економског развоја, образовања, здравства, урбаног и руралног планирања.

5. ЗСО ће имати и додатне надлежности, које ће на њу пренети централне власти у Приштини''

Заједница српских општина - Илустрација: КМ новине


Сада се красе чудни текстови у којима се хвали ова издаја, скрива... издајници и лажови су се толико осилили у Србији да верују да ће народ оћутати. Ја не верујем. Народ ће устати.

Ове страшне бриселске речи закићене су по јадним нашим медијама са идејом ''спашења'' и са патриотским сликама! Безумно! Безобразно. Није АV џабе тражио од нас да постанемо протестанти, као Немци.. он нас заиста види као безразумну стоку којој може овакве предлоге да сервира. AV нема никаквог поштовања за свој народ... а можда и нисмо његов народ, пошто је јасно рекао, да му је отац умро, кад је био мали. Значи, он није Вучић. Не знамо ко је, a и није важно. Није ни срБки пријатељ. Он је издајник свих срБскох интереса - то је јасно као дан.

Резолyција УН 1244 је на нашој страни. Она даје више права Србима на Косову него бриселски издајнички споразум који би се имплатирао у народу, а матица Србија отцепила.

Можемо још да спасемо што се спасти може. Али за то је апсолутно неопходно скинути, под хитно, АV-a и његове продане људе. Cамо онда можемо да спречимо издају. Устај народе - суди издајницима за гажење Устава Србије! Цео свет би нас разумео. Времена су се променила. 


http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине