Вести:

среда, 28. март 2018.

''Националистички'' говор Селаковића - са којим циљем? (ВИДЕО)

среда, 28. март 2018. | КМ новине

Након хапшења диектора канцеларије за КиМ, Марка Ђурића, окупљеним Србима у Косовској Митровици обратио се Никола Селаковић, Генерални секретар Председника Републике, за прилике ове власти, прилично "националистичким" говором.

Никола Селаковић, окружен локалним криминалцима и издајницима који помажу стварање шиптарске државе (поред њега је Далибор Јевтић, такозвани министар у шиптарској "влади") обраћа се народу квази-националистичким говором.













Треба напоменути да је већина окупљених Срба ту дошла по позиву својих надређених са радних места и да им је то била "радна обавеза". Свако од њих морао је да се потпише да је присутан како не би сносио последице. То се могло чути од њих самих, на лицу места. Такође је приметан огроман број младића, који су ту били као обезбеђење, и углавном су на главама имали капуљаче. Тек један мали број мештана окупио се након што су се сирене за узбуну у Косовској Митровици и Звечану оглашавале непрестано дуже од пола сата.

За то време грађани су углавном обављали своје дужности као да и не чују позив на узбуну, пре свега јер је свима јасно да након насилне и противзаконите смене власти 2013. године, такозвани "представници Срба" су они при шиптарско сепаратистичкој "влади" а њихов позив на узбуну је увек ствар медијске помпе и ништа више. До праве узбуне тешко да ће доћи јер сада они са подршком Владе Србије обављају сав посао за шиптарске сепаратисте.

То је доказао и сам Никола Селаковић када се обратио купљеном народу у близини градилишта код главног моста које финансира Европска униај са циљем да отвори пролаз Шиптарима и на север покрајине.

Иако за тим није било никакве потребе, Селаковић се окружио локалним криминалцима и српским издајницима при сепаратистичкој "влади" и уместо охрабрења народа тако промовисао лажне представнике и саму шиптарску "владу" као примарну институцију.

Ово је био први пут да шиптарски "званичници", градоначелници и министри у "влади" Рамуша Харадинаја, јавно иступају пред српски народ на севру покрајине чиме је окупација још једном озваничена и призната.

Током говора Селаковић је остао уздржан али са јасним, и за овај режим не баш заступљеним националистичким ставовима критикујући шиптарске сепаратисте док уз скуте држи баш оне који за њих највише и отворено чине. 

Све ово учинило је да овдашњи Срби буду дубоког уверења да Влада Александра Вучића жели да испровоцира вештачке сукобе којима би, уз проливање српске крви, запечатила издају Косова и Метохије потписану у Бриселу.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽




http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине   :: © 2014 - 2018 ::   Хвала на интересовању

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине