Вести:

уторак, 23. јануар 2018.

Нови напад на Магазин Таблоид - опстанак редакције неизвестан!

уторак, 23. јануар 2018. | КМ новине 0

Магазин Таблоид поново жестоко нападнут, овај пут опстанак и даљи рад редакције овог листа, доведен у питање. Неопходна подршка читалаца!





Апелациони суд у Београду потврдио је две пресуде Вишег суда у Београду којима смо обавезани да Николи Петровићу, куму Александра Вучића, платимо, са каматом и трошковима поступка, око 700.000 динара. У овом броју прочитаћете како се тај злочин десио, у тексту под насловом ''Душевна бол кума Николе'', а ко су судије које те злочине врши показује текст "Ко су шефови мафије у правосуђу''. Ово је тешка глоба коју редакција сама не може поднети. Поново позивамо читаоце да нам масовно помогну, да магазин настави са радом, а текст и упутства су у наставку овог апела.


.......

“…За разлику од већине медијских кућа, ми нисмо ни на чијем платном списку. Јасно је онда због чега тражимо вашу помоћ у околностима кад независно, новинарско истраживање кошта пуно новца и напорног рада...“

Овако је чувени британски лист „Гардијан“ позвао своје читаоце да добровољним прилозима из читавог света, помогну у спашавању слободног, истраживачког новинарства којим се та велика медијска кућа са правом поноси.


У околностима кад влада медијски мрак у Србији, „Магазин Таблоид“, као једина потпуно слободна новина у овом региону, налази се у апсолутној изолацији на тржишту оглашавања.

Да би сачували независност и слободу у раду„Магазина Таблоид“ и његовог потпуно бесплатног Интернет издања који месечно прати више од 200 хиљада људи, позивамо све наше читаоце, како у земљи тако и у иностранству, да својим донацијама и прилозима помогну у очувању независног и према сваком режиму критички орјентисаног новинарства.

Динарске уплате слати на рачун:


285-2031000000338-63
 
ТАБЛОИД ПРЕСС ДОО,
Савски Трг 9/1 

Упутство за уплате из иностранства:


Кликни на слику за увећање





http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: Магазин Таблоид    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине