Вести:

недеља, 13. новембар 2016.

Зоран Влашковић: Шиптари са КиМ по ''извозу''терориста први у Европи!

недеља, 13. новембар 2016. | КМ новине 0

У Сирији погинуло 54 албанских терориста са КиМ, међу којима и два бомбаша самоубице. – Амбасадори земаља  из света који су у Приштини су истински амбасадори у земљи тероризма!

Албанцима је важнија пушка од  компјутера


















Пише: Зоран Влашковић



Од 2012. године до данас, 314 косовских Албанаца, међу којима 44 жена и 28 деце, отишло је у Сирију да ратује на страни терориста  ИСИС – а ! У овом периоду у Сирији је погинуло 54 албанских терориста са Косова, међу којима и два бомбаша самоубице, званично је објавила Приштина на самом крају протеклог септембра.

         Они су се у почетку придружили опозиционим групама који су се борили против владе сиријског предсједника Башара Ал Асада, а касније и екстремних група попут Исламске државе. Према подацима Приштине , 110 од њих, терориста, се вратило на Косово, углавном разочарани оним што су видели и искусили тамо.

Професија сепаратиста је тероризам. Сигурно тло за развој тероризма омогућило је присуство  међународне "мировне" мисије од окупације КиМ 1999. године.


Џамије, које су на Косову саграђене од новца који је донирала Саудијска Арабија,после 1999. године, окупљају људе који шире вехабизам - "конзервативну идеологију која доминира у Саудијској Арабији"!

Косово данас има више од 800 џамија, од којих је 240 саграђено после јуна 1999. године и сносе највећу одговорност за помагање ширења вехабизма, односно регрутовање међународних терориста.

После две године истраживања Приштине , 2014, 2015 и 2016.  полиција је оптужила 67 Албанаца , ухапсила 14 имама и угасила 19 организација које раде против тзв. Устава Косова подстичући мржњу и промовишући тероризам. То је велики преокрет за Косово од 1,8 милиона људи које се не тако давно сматрало проамеричким муслиманским друштвом у свету!?

На Косову је престиж бити терориста


        У последње две године  на Косову  је затворено 14 организација због подршке тероризму, потврђено је у седишту косовске полиције у Приштини 27. маја 2016.г. Скупштина Косова је исте недеље усвојила и  Закон о спречавању прања новца и финансирања тероризма. Приштина је до сада затворила 14 невладиних организација за које се сумњало да су финансирале терористичко и екстремистичко деловање Албанаца.

Када се узме у обзир број становника, Албанаца на Косову, и број терориста са овог простора, који су отишли у редове терориста у Сирији, Косово је убедљиво  на првом месту у Европи по '' извозу'' терориста!

''Извоз'' албанских терориста са Косова остварен је са крвавим исходима и више пута у Македонији!

Дреничка група терориста УЧК, Сами Љуштаку први здесна. Тек сада су осуђени од  албанских судова за убиства Албанаца 1999.г. А злочини против Срба!

Амерички председник Барак Обама обавестио  је конгрес почетком јуна 2016.г.   да се продужава дејство санкција против  много Албанаца и 10 њихових организација са КиМ, југа Србије и Македоније и који су и даље  на црној листи непожељних у Америци.

Рамуш Харадинај, некад терориста данас у свиленом оделу политичара


 На црној листи је и такозвана ''Ослободилачка војска Косова'' која је одлуком и прокламацијом број  13219  Џорџа Буша  још 26. јуна 2001 . године  стављена на црну листу терористичких организација!
 



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине