Вести:

четвртак, 07. април 2016.

Шиптари показали шта су им велеиздајници Србије ''даровали'' у Бриселу

четвртак, 07. април 2016. | КМ новине 1


Противећи се изјави директора Канцеларије за Косово и Метохију, Марка Ђурића, Шиптари су окачили фотографије поклона из Брисела.


Шиптари показали шта су им велеиздајници Србије ''даровали'' у Бриселу
За одрасле људе прилично неозбиљно да на Фејсбуку "праве државу"... Група шиптарских сепаратиста под утицајем чобанских игрица, позирала на јарињу и Брњаку.      


Да нема озбиљне приче после велеиздајничког споразума који су у Бриселу склопили Ивица Дачић и Александар Вучић, а са шиптарским сепаратистима са Косова и Метохије, показали су баш они који су од српских "преговорача" у Бриселу на поклон добили оно што до тада нису могли ни да сањају а да им снови изгледају реално. 

Прича за идиоте који могу да верују на реч Дачић - Вучићевој Влади да је између Косова и Метохије и остатка Србије успостављен само "интегрисани прелаз" а не граница или царина, док истовремено службеници на тим прелазима на својим униформама носе натписе "бордер" (на енглеском "граница"), срушена је једном чак не ни осредњом већ врло лошом фотографијом. Отприлике онаквим једним селфијем каквим се основци хвале на друштвеним мрежама.

Наиме, група шиптарских сепаратиста отишла је на административне прелазе (које су "зацементирали" Дачић и Вучић на подовима Бриселских дворова), некаквом фарбом исцртала круг и у њему крст и на то место се фотографисали држећи некаво копље или лампу, не види се најбоље јер је фотографија лошег квалитета као што смо већ рекли.

Док истовремено показују поклон као да заборављају од кога су га добили? Административни прелаз, врло озбиљног изгледа, који им је у бриселу поклонио Дачић а затим га и направио на терену.

Како преноси шиптарски портал на српском језику "косовопресс", некакав "саветник Едите Тахири" на свом Фејсбук профилу окачио је фотографију и испод ње написао како оне показују супротно од онога што причају званичници Србије "Слике причају! Ове године почиње изградња шест прелаза са Србијом које ће финансирати Европска унија" настављајући некакву причу о демаркацији.

Док се на фотографијама група сепаратиста понаша као да игра школице, или некакву сличну чобанску игру, заборавља да ову слободу изражавања дугује управо Србима.

До недавно, ма каве биле раније власти па чак и Тадићева која им је омогућила и помогла оснивање општина које се данас представљају као "српске", Шиптари нису смели ни да помисле да застану на Јарињу или Брњаку. Више њих сам лично видео док Еулекс полицији показује шиптарска, непризната документа, али српској полицији са великим страхопоштовањем износе валидну личну карту издату од стране МУП-а Р. Србије у некој од испостави на Косову и Метохији.

Оваквом поклону се ни у сну нису могли искрено надати а данас се тиме хвале као нечим својим. заборав на моћ и револт народа, у овом случају српског који се није одрекао своје земље као што су то урадили људи на власти, сила је са којом нема игре а заборав скупо кошта.

Већ поменута екипа Дачић, Вучић али и Николић, Вулин, Ђурић... затим српска жандармерија, полиција и остале службе, омогућили су им да могу слободно да приђу и стану на Јариње и Брњак и кажу оно што се по законима и Уставу државе Србије најстроже кажњава. У сваком случају то не смеју да сметну са ума јер ће доћи време када ће се и наћи пред судом и законом државе о чијој територији говоре језиком терориста а чиј ису држављани, Републике Србије. Казне су тада врло високе и ригорозне па се надамо да ће у "школицама" којих се данас играју заиста и научити нешто озбиљно.

Пише: Горан ПетровићИзвор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

1 коментар:

  1. На слици која се коментарише, Шиптари држе GPS-геодетски инструмент, вероватно намењен за снимање тзв. ''границе'' и њено катастарско уцртавање.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.