Вести:

четвртак, 7. април 2016.

Турчин већи Србин од Срба јер је реалан (ВИДЕО)

четвртак, 7. април 2016. | КМ новине 2

Турски глумац ноншалантно одржао лекцију српским квази - политичарима и интелектуалцима о Косову и Метохији.

Турчин већи Србин од Срба (ВИДЕО)
Вучићу...Турски глумац Бурак Озчивит одржао лекцију



Толеранција, нормализација, дијалог, уступци, резултати, "паралелне институције", Ахтисаријев план, европске интеграције и други кукавички изрази својствени су "напредним" Србима који нас немилосрдно враћају у доба отоманског царства и губитка државе и идентитета. А онда се појави припадник државе наследнице отоманског царства и ствари врати на своје место. И то само зато што је срећан јер је у Србији, како је на приштинском аеродрому изјавио турски глумац.

Шиптарски медији су то пренели као скандал а скандал је једино оно што ради српска власт од када јој је начелу Александар Вучић и пре њега Ивица Дачић. Све остало је како и јесте а што је у две реченице потврдио глумац Бурак Озчивит који у турској серији "Сулејман величанствени" глуми Бали Бега.

Он је новинарима који су га сачекали на приштинском аеродрому рекао да је срећан што је у Србији и то поновио.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯



Лекција свакако поучна за савремене српске политичаре слабог карактера, срца, познавања своје историје и државе, одржана је приликом његовог доласка на премијеру филма "Мој брат" одржаној у Новом Пазару када је своје обожаваоце поздравио на српском језику захваљујући се топлу добродошлицу и пријем.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. Овај већи Србин него неки наши професионалци!!!!

    ОдговориИзбриши
  2. Браво за Турчина, ипак је то српска крв!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине