Вести:

Sunday, April 17, 2016

ПБ КиМ: Вулинов политички маркетинг

Sunday, April 17, 2016 | КМ новине 0

Поводом Вулинове изјаве да су Вучића из света притискали али да он нипошто није хтео да призна "независност" Косова, огласио се и Патриотски нлок КиМ.

ПБ КиМ: Вулинов политички маркетинг


Патриотски блок Косова и Метохије - ДС С и Покрет Двери саопштио је данас да је "политички маркетинг и гнусна лаж" изјава министра за рад и социјалну политику Александра Вулина, да је премијер добијао огроман новац од најмоћнијих људи на свету да призна независно Косово.

Покрајински одбор ДС С и Покрет Двери наводе да је потписивањем Бриселског споразума "фактички призната самопроглашена република Косово", а да "формално" то у свету до данас од премијера Александа Вучића то нико није тражио.


"Само један од доказа за ову тврдњу је и чињеница, да Срби на Косову и Метохији не могу да користе лична докумената државе Србије, јер је то једна од одредби Бриселског споразума која сведочи да се Александар Вучић одрекао Косова и Метохије", наводи Патритоски блок КиМ.




Извор: Танјуг    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине