Вести:

Monday, April 4, 2016

Гораждевац: каменован аутобус који је превозио Србе на дочек Вучића!

Monday, April 4, 2016 | КМ новине 0

Аутобус у којем је било око 50 путника, каменован је јуче на излазу из Гораждевца, код Пећи. Случај није пријављен полицији.


Фото: радио Гораждевац     


За разлику од бомбе која је експлодирала неколико сати пре него што се Вучић уопште појавио на Косову и Метохији, аутобус је каменован за време док су Срби били у њему и то зато што су присиљени и под претњом губитка посла.

Беспотребно је даље коментарисати овакво понашање режима према Србима из једног од места која су можда највише страдала и страдају на Косову и Метохији.

Повређених нема, али је на аутобусу причињена материјална штета.

Како је јавио Радио Гораждевац, инцидент се догодио у недељу око поднева, када је аутобус "Колашин превоза" кренуо из овог места за Зубин Поток.

Тим аутобусом је око 50 Срба организовано ишло на митинг ове странке који је иначе представљен као нестраначки дочек премијера".

Возач аутобуса Владо Манојловић потврдио је за Радио Гораждевац да је видео две особе које су каменовале возило али да није могао да препозна о коме се ради.



На овај начин Александар Вучић и СНС су директно довели у опаснст Србе који су морали да се појаве на дочеку Вучића као подршка како би пред телевизијским камерама тај дочек изгледао импозантно!


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине