Вести:

Tuesday, March 22, 2016

Мала анализа ''лупетања'' политичког генија, званог од милоште, Марко Ђурић

Tuesday, March 22, 2016 | КМ новине 0

"Драго ми је што сте најзад чули за Косово и Метохију и што знате већ да је испод 'Северног Косова' "

Мала анализа ''лупетања'' политичког генија, званог од милоште, Марко Ђурић
Екипа, није из краја али за крај јесте...    



















Пише: Бранислав Марковић



1 - Значи ЗСО неће моћи да одлучује, хтедосте рећи ипак неће имати извршну власт.
 
2 - Значи ипак ћете пристати на Невладину Организацију ''ЗСО'' кад већ споменусте да желите функционалне односе иако постоји ''видљиво политичко неслагање'' око статуса, пошто је ''проливено много жучи'' у прошлости. Да вас питамо да можда не знате да није то наша наша жуч којим случајем??? Рекох вам онда да вам дам печат од мог НВО, не бисте се оволико обрукали мада вас боли уво за то, да простите на изразу, не ви него моји пријатељи који читају ово.

3 - Ако тврдите да су Албанци и Срби највећи народи на Балкану да ли то значи да сте се одрекли Албанаца на Косову и Метохији као грађана Републике Србије у корист Републике Албаније. Ако јесте а сами рекосте у овом тексту онда немојте да зовете Косово покрајином него онако како сте га сада запечатили - Албанијом.


4 - Ето, требали су можда ови твоји из Српске да ме послушају када сам се нудио да им помажем за џабе и онолико колико сам могао тада а тада је било много, на самом почетку кад сам гласао за Српску верујући у вас и лажи о Бриселском споразуму, па да не праве овакве грешке као ви. Ипак је њима важније да имају саветнике који праве добру урнебес салату и који имају јаке везе да доведу неку добру певаљку из Србије.


5 - Шта да вам кажем за крај - драго ми је што сте најзад чули за Косово и Метохију и што знате већ да је испод ''Северног Косова'' па ћете некад моћи и да наватате неки комби наовамо. Имам Богијев број ако вам затреба. А видим и знате да је Балкан полуострво. Е, супер...


Поводом вести:

ZSO će biti formirana, cilj je da Srbi imaju više

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da će Zajednica srpskih opština (ZSO) biti formirana i da neće deliti ljude i teritorije već da je cilj da Srbima da više prava. Marko Đurić, Foto: Mitar Mitrović ZSO je garant opstanka Srba na KiM i ona neće nikome oduzeti prava niti odlučivati o drugima.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине