Вести:

уторак, 22. март 2016.

Мирославу Лазанском (туђа рука свраб не чеше)

уторак, 22. март 2016. | КМ новине 0

Морамо водити рачуна о томе ко нас Србе, на шта, позива!

Мирославу Лазанском (туђа рука свраб не чеше)
Илустрација: КМ Новине     


















Пише: Славко Никић


Мирослав Лазански апелује да заборавимо бомбардовање 1999. године, у коме је учествовала и Словенија. Значи ли то да треба да заборавимо све жртве, од оних дечака у униформама ЈНА, које су ненаоружане, побили словеначки територијалци - фашисти, па до оних које су шиптарски фашсисти киднаповали, заклали а њихове органе продали?

Информација за Мирослава Лазанског!

Командовао сам јединицом која је 1999. године, у време бомбардовања, била у реону језера Газиводе на Косову и Метохији ( ужички корпус ).

Поред осталих, заробио сам групу Словенаца, новинара (ШПИЈУНА) и сниматеља Словеначког Дела. Ухваћени су са шпијунским водичем из Подгорице, извесним Калезићем. Затечени су у покушају да илегално уђу на нашу територију. У томе су спречени, лишавањем слободе.

Славко Никић / Фото: КМН
У оперативној обради су ми признали да су дошли са намером да импровизују избегличке колоне Шиптара, све то сниме, пошаљу НАТО алијанси како би се ИНТЕНЗИВИРАЛО БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ и ЦРНЕ ГОРЕ, (у том периоду СРЈ) а за узврат добили дебео хонорар.

Он, као добро обавештен "новинар", морао би ово да зна. Да ли је упутио неку критику колегама из "словеначког Дела"?
Треба ли и овакве злочине да заборавимо?

Браћо Срби "туђа рука свраб не чеше".




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине