Вести:

понедељак, 8. фебруар 2016.

И Шешељ ће издати Косово? (ВИДЕО)

понедељак, 8. фебруар 2016. | КМ новине 0

Како смо први пренели вест о Шешељевом плану да се прикључи сепаратистичким институцијама на КиМ, нисмо се посебно бавили тиме задњих дана када је и сам то обелоданио.

И Шешељ ће издати Косово? (ВИДЕО) #Seselj, #Izdaja, #Kosovo, #Vesti, #KM-Novine,
Шешељ је жестоко критиковао издајнички подухват Николића, Вучића и Дачића... Сада најављује да прижељкује коалицију са њима али не само са њима већ и са Хашимом Тачијем?

Међутим, у први мах претрпели смо страшне нападе, претње, вређања... Били оптуживани да се бавимо лажима и нападамо четничког "војводу". Не, не Томислава Николића већ Шешеља. Са претњама, увредама и нападима стизали су и "демантији". Од медија свесно преувеличани и усмеравани тамо и где то нису намеравали они који су демантовали вест а све из жеље да се одржи једна национално оријентисана а велика странка.

Остало се кратких рукава а остаће се и без осталог. Сам је Шешељ, и то за шиптарску РТК, обелоданио ову намеру. Наиме, иако упаковано у фазу "размишљања" види се да је читав план већ исконструисан и да ту нема шта битно да се дода. Све то дешава се чак и пре него што су сами Шиптари објавили да ће њихових лажних избора на КиМ бити. Зато се апсолутно ставља под знак питања додатак у тој причи да ће се поштовати воља "Срба са КиМ и чланова СРС, па како они одлуче..."

Све у свему, ми смо желели да бацимо друго светло на ову причу и покажемо да таква одлука значи искључиво издају Косова и Метохије а издаја је увек чин који се врши свесно! Тако ћете у овом кратком "Видео коментару" моћи да схватите да Шешељ одлично зна шта ради.



Овај видео је уједно и првенац у новом приступу ствари и догађајима које ћемо кроз "Видео коментар" у што краћој форми пробати да обрадимо, представимо и осврнемо се на њих а да то остави печат и на јасан и недвосмислен начин укаже на суштину одређене појаве.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине