Вести:

уторак, 1. децембар 2015.

СКАНДАЛ и СРАМОТА: Теквондисти тзв ''Косова'' ће се такмичити усред Србије!

уторак, 1. децембар 2015. | КМ новине 0

Србија ће наредног викенда 5. и 6. децембра бити домаћин првенства Балкана у теквондоу, а на том такмичењу чији је домаћин Зрењанин надметаће се и такмичари шиптарских сепаратиста са Косова и Метохије - под њиховом лажном заставом и свим обележјима покрајине коју нам отимају уз најстрашније злочине.

СКАНДАЛ и СРАМОТА: Теквондисти тзв ''Косова'' ће се такмичити усред Србије!

Пријава осам такмичара са Косова и Метохије прихваћена је од стране Теквондо асоцијације Србије и они ће се равноправно надметати са осталим такмичарима.

На овом шампионату Балкана надметаће се 435 такмичара из Албаније, Бугарске, Македоније, Турске Србије и са тзв. ''Косова'' али није познато за сада хоће ли бити српских клубова из ове покрајине. То и није од већег значаја када се узме у обзир штета коју ће оваквим маркетингом српској јавности бити нанесена, уз сва понижења и изругивања.


Истовремено на Косову и Метохији Шиптари свакодневно подмећу експлозиве, пребијају децу и старце, прогоне, застрашују отимају...

Истовремено, српска власт се не либи да у јавност изађе са изјавама да млади Срби из покрајине масовно прилазе странци Александра Вучића јер, како кажу шиптарски плаћеници, они верују Александру Вучићу и његовој странци који се боре за Србију!

Оружје и полиција могу бити изведени само пред камере док се говори и оповргава "најстрашнија" и "гнусна" оптужба против Премијера који је Србију и довео у овакво понижавајуће стање. Полиција, војска и све друге службе и организације у Србији навлаче такво проклетство наших часних предака на овај народ да су страшне невоље и страдања не само неизбежна него постају чак и пожељна како би већ једном био прекинут циклус оваквих понижавајућих гестова које себи дозвољавамо и чинимо.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине