Вести:

Tuesday, October 27, 2015

Срамна реакција посланице Демократског фронта док народ кличе Косову и Метохији (ВИДЕО)

Tuesday, October 27, 2015 | КМ новине 0

Редакција Принцип-а одлучила је да прикаже овај видео снимак на ком се види реакција посланице тзв. Демократског фрона Бранке Бошњак.

Срамна реакција посланице Демократског фронта док народ кличе Косову и Метохији (ВИДЕО)

Редакција Принцип-а одлучила је да прикаже овај видео снимак на ком се види реакција посланице тзв. Демократског фрона Бранке Бошњак у тренутку када народ на протесту 24.10.2015. године кличе Косову и Метохији.

Бранка Бошњак је иначе члан проЕУ и проНАТО Покрета за промјене, на чијем челу се налази Небојша Медојевић. На овом видео снимку јасно се види њена реакција, док окупљени народ на протесту кличе Косову и Метохији. Посланица Бранка Бошњак је на овом видео снимку у друштву свог колеге посланика Страхиње Булајића, потпредсједника НОВЕ са којим се фотографише испред кордона полиције.
Иначе, Страхиња Булајић и Бранка Бошњак су за вријеме протеста били међу најактивнијим људима у његовој организацији.


Овај видео снимак презентујемо како би показали карактер организатора протеста из Демократског фронта, као и појединачни лични однос људи који чине његово руководство и њихов однос према Косову и Метохији.
Снимак је направљен неколико минута прије хаоса на улицама Подгорице, након сукоба демонстраната и полиције на Булевару Светог Петра Цетињског 24.10.2015.године.



Извор: Принцип.ме    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине