Вести:

уторак, 22. септембар 2015.

Руска новинарка са параде мужеложника: ''Кирби ме је сигурно запамтио али Србија је мој циљ'' (ВИДЕО)

уторак, 22. септембар 2015. | КМ новине 2

Руска новинарка која је питала америчког амбасадора да ли је "геј" (мужеложник), испричала је како је све изгледало и колико бахатости су показали према новинарима.

Руска новинарка са параде мужеложника: ''Кирби ме је сигурно запамтио али Србија је мој циљ'' (ВИДЕО)
Једна од ретких прича о исијавању људског достојанства, пркоса, борбености и храбрости са овогодишње шетње мужеложника, свакако је она о руској новинарки Катарини Лани која је питала Мајкла Кирбија да ли је геј с обзиром да се појавио као један од цењенијих међу окупљенима на том месту.

Саможивост власти, убеђеност америчке администрације да је однела потпуну победу у Србији и да је она капитулирала огледа се у томе што градоначелнику Београда, који је сву пажњу поклонио америчком амбасадору али ни њему, није журило да се обрате медијима. Напротив, безобразно су одлагали давање изјава да су новинари против своје воље морали да бораве на таквом скупу па на крају чак и да промене локацију јер је ћаскање организатора предуго трајало.

Интервју са руском новинарком Катарином Лане поводом питања које је поставила амбасадору САД

На крају је, уз осмех, додала: "после свега, сигурно да сада немам шансе да добијем америчку визу али свакако нисам ни планирала да је тражим. Желим да останем у Србији, јер волим ову земљу".

А ви? 


Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. Први пут чујем да се лезбејке и транссексуалци исправно у српском језику (чак и овом староцрквеном који нкио више не користи барем 100 година) називају мужеложници????

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине