Вести:

Monday, September 21, 2015

Опасност: Могућност служења епископа Милутина на Бакића Брду и издаја Грачанице?

Monday, September 21, 2015 | КМ новине 0

Опасност: Могућност служења епископа Милутина на Бакића Брду и издаја Грачанице??? Владина геј-парада још једном брутално пљунула у лице већинској честитој Србији !!!
Вести са Грачаничке страже: Недеља, 20.9.2015.г.


Опасност: Могућност служења епископа Милутина на Бакића Брду и издаја Грачанице?
У Грачаници мирно… Данас на недељној Грачаничкој молитви 70 верника, а од свештеника и даље без трага. Доста бриге нам задаје вест која се шири међу лаковерним мештанима да ће владика ускоро, можда већ сутра на Рођење Пресвете Богородице, послати свештеника да служи на Бакића брдо у комунистичкој „цркви“ коју су политичари изградили да би је трампили за Грачаницу.

Молимо Бога да се никако не служи на Бакића брду докле год постоји икаква нада на спас Грачанице, али молимо и Владику Милутина да не постаје издајник Грачанице већи од самог Лаврентија, јер онај само потписа издају а овај би је остварио на делу. 

+++ 

После разарања манастирске порте – само је више разлога да се ревносније настави борба за Грачаницу и Изворе од банде са бране Ровни и Владе РС. 


Нови Велики Месечни Протест и шетња улицама Ваљева (Градски Трг, уторак, 22. 9 2015.г.)



– Жива је Грачаница, здрава је изворска вода !!! –
– Против бране Ровни – док не дође слобода !!! –
+++
 
Владина геј-парада још једном брутално пљунула у лице већинској честитој Србији !!!


Пошто смо јуче у страдалној Грачаници уз освећени колач и вино молитвено прославили Чудо Светог Архангела михаила у грчкој Хони, поподне смо организовали, годинама већ обавезни, Протест и Литију у против за данас најављене геј-параде.

Поред великих снага полиције било је ту разноразних смицалица од стране масонских државних органа да се родољубиви скуп омете… пред сам почетак нестао нам је адаптер од миксете- тако да нисмо имали квалитетно озвучење… затим, намерно су организовали „Ролеријаду“ која је дубоко ушла у наш термин скупа а чија је бина и бука умногоме заклањала и занемаривала нашу Православну Протестну Литију (тако да су се многи наши и вратили кућама и не приметивши нас где смо)…














Говорили су отац Жарко Гавриловић, брат Марко из Србске Акције, Весна Веизовић са Васељенске ТВ и монах-немонах Антоније. Литија од око 400-500 људи (што је и успех у односу на савршену блокаду масонских медија, па чак и интернета(фејсбука)…) је уз Православне молитве химне кренула са Трга Републике до Владе РС где се задржала кратким говором, а затим наставила преко „Народне“ Скупштине назад на Трг. На Тргу је било многих жеља да се остане целу ноћ као место даљег окупљања и протеста против одржавања страшње „скараде“, међутим иако већег народа није било, неколико десетина верника је у духовној радости појало химне Богу на Тргу Републике све до 05. часова ујутру. (немамо пуно слика, али видео ће бити ускоро)



Потом смо мало дремнули и наставили Литургијом у Цркви Светог Марка и затим изашли на Булевар Краља Александра да наставимо противљење промоцији геј-саблазни и даљем смућивању и духовном тровању нашег јадног од Христа посрнулог народа. Видљививе полиције је било нешто мање него прошле године, а у ствари је била само боље скривена у парковима и пасажима зграда. Било је множтво жандармерије, ПТЈ, и осталих масонски послушника, а све то уз прикривена борбена возила и транспортере као да је рат у току… Међутим, на овај наш народни покушај протеста су организовано банули Акакијеви зилотисти са мегафоном и својим молебанима и беседама… Речи су им наравно биле на месту, али на делу искључивост њихове расколничке верске доктрине да је „расуђивање, благодат и истина“ само код њих- нажалост, није. Иначе, одељени Акакијеви зилотисти не признају Свете Тајне СПЦ, али, то им ништа није сметало да нас позивају да учествујемо у њима режираном и мегафоном наметном протесту. Међутим, у Православљу… „нико не задобија венце ако се не бори по Правилу“ Цркве Светих Отаца. Наравно, било је ту и верника СПЦ, била су и двојица свештеника Цркве Светог Марка, један јеромонах са Косова… али, све скупа невероватна је духовна летаргија Београђана који су, слагани од својих духовних ауторитета да парадирање геј саблазни треба игнорисати, остали својим кућама да се уљуљкују у мисли да су исправно поступили што су се склонили пред ширењем лажи и саблазни.



Извор: Истинољубље :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине