Вести:

Saturday, July 25, 2015

Шабовић: Плав није центар вехабија, то је Влада Црне Горе

Saturday, July 25, 2015 | КМ новине 0

Директор Дневног центра за децу и омладину са сметњама у развоју „Липа“ из Плава и локални функционер СДП-а у том граду Мирза Шабовић, саопштио је да га „забрињавају учестала писања медија у којим се провлаче званичне информације АНБ-а да је Плав центар вехабија“.

Шабовић: Плав није центар вехабија, то је Влада Црне Горе
Мирза Шабовић

„Захваљујући ДПС-у и обавештајним службама које су под политичком контролом поменуте партије, шира јавност се врло вешто ‘спинује’ да би се Плав приказао као легло неких опасних ‘вехабија’. Оно што боли у овој маскаради јесте чињеница да је Плав центар незапослених, опљачканих и превараних грађана, оних који су трбухом за крухом напустили родни град. Не сјећам се да су нас, Плављане, пред референдум окарактерисали као ‘центар вехабија’. Тада смо требали да будемо центар просперитета и туризма“, навео је Шабовић.

Он је додао да нам „неке ‘вехабије’ продадоше и сумњиво приватизоваше хотел ‘Плавско језеро’, да нас ‘вехабије’ свакодневно расељавају и шаљу по азилима“.

„Те ‘вехабије’, које се 20 година баве њима карактеристичним ‘вехабизмом’ и које само пред изборе у скупим возилима сврате да одрже ‘дерсове’ у Плаву, имају моралног капацитета да Плав, који су пљачкали, на крају окарактеришу као центар вехабизма. Вероватно да би се бацила прашина у очи широј јавности избегавају се ове теме које су од круцијалног значаја, а неке можда и интересантно штиво за тужилаштво и правосудне органе, тако да што они више буду говорили о измишљеним центрима, ми ћемо гласније говорити о истинитим проблемима који су последица несавесног вршења власти ДПС-а“, додао је Шабовић.

Он је иронично истакао да је, према званичним подацима плавске чаршије, „центар вехабија у Подгорици, и то баш у Влади Црне Горе“.



Извор: ИН4С    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине