Вести:

недеља, 26. јул 2015.

З. Влашковић: У Сирији и Ираку убијено више од 30 албанских терориста са Косова, у Македонији осам !

недеља, 26. јул 2015. | КМ новине 0

Европска Колумбија на Балкану, Косово, има епитет и европског простора број 1 када је у питању извоз тероризма и терориста у свету. Сразмерно броју становника, Косово је на првом месту на планети са присуством терориста у Сирији и Ираку!

У Сирији и Ираку убијено више од 30 албанских терориста са Косова  у Македонији осам !




















Кфор и УЋК, Приштина 1999.
Такво ''демократско'' Косово, уз то још и "независно", створили су Американци и њихови европски подрепаши, сателити Британци, Немци.... па сада са овог простора албански терористи као гастарбајтери ратују у Сирији, Ираку, Македонији, југу Србије, на Косову против Срба а још неколико држава је у опасности од албанских џихадиста! 

До сада је, према званичним подацима Приштине, у Сирији и Ираку погинуло више од 30 косовских Албанаца, џихад терориста! 

Међу убијенима су Синан Муји из села Бресалце општина Гњилане затим, Ебу Софјани, Ебу Сајмири из Косовске Митровице, као и Ебу Убајде, Зецир Ћорај, Лиридон Садику, Лавдрим Муџахери. Последњи убијени албански терориста је, кикбоксер Валдет Гаши (29) који је убијен у Сирији 27. jуна као припадник "Исламске државе".

Јавно признање албанских терориста из такозване Ослободилачке националне армије (ОНА), званично терористичке организације, да стоје иза последњих напада на македонску полицију у Куманову 9. маја и караулу Гошинце 21. априла ове године само је доказ колико овај део Балкана албански терористи чине нестабилним.

У Сирији и Ираку убијено више од 30 албанских терориста са Косова  у Македонији осам !
Графички приказ терористичких активнсти. КЛИК за увећање


Убијених осам македонских полицајаца и 37 рањених од стране албанске терористичке АНА у Куманову и злостављање и шамарање македонских полицајаца 21. априла на караули Гошинце, СО Липково, само је доказ колико је ова наоружана терористичка дружина злочиначка.

Девет убијених и 18 ухапшених албанских терориста у Куманову су са Косова!

Трагично је то што су убијени албански терористи у Куманову свечано сахрањени уз заставе велике Албаније а западни "амбасадори" у Приштини ни речи нигде о осуди таквог начина величања терориста и тероризма!

Лобисти албанског тероризма и злочина, западни "амбасадори" и конзули, поодавно су заћутали у Приштини!
 
author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине